Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 6. 2018,
8.38

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Petek, 15. 6. 2018, 8.38

5 let, 10 mesecev

Novost za poletne dni: Joghurt Schnitte

Oglasno sporočilo

Današnji hektični čas prinaša s seboj številne negativne posledice in težave, kot so stres, utrujenost, občutek izčrpanosti, pa tudi razdražljivost do okolice, celo do naših najbližjih.Eden od dejavnikov za premagovanje teh pasti je aktiven življenjski slog.

Joghurt schnitte | Foto: Aktiven življenjski slog je fenomen današnjega časa. Strokovnjaki in laiki raziskujejo ter aktivno izkoriščajo različne procese, ki našemu telesu zagotavljajo dovolj energije in svežine.Prehrana je ena najpomembnejših sestavin aktivnega življenjskega sloga, zato je osnovno vprašanje: Kako se pravilno prehranjevati? Optimalna možnost bi bila verjetno pomoč nutricista.

Morda bi zadostovalo že, če bi več pozornosti namenili temu, kaj jemo in kdaj jemo. Uravnotežena prehrana mora biti sestavljena iz visokokakovostnih sestavin, ki zagotavljajo optimalno razmerje ogljikovih hidratov, maščob, beljakovin, vitaminov in mineralov. Po nasvetih strokovnjakov za prehrano bi morali dnevno prehrano razdeliti na 5 obrokov. Velik obrok dopolnjuje več manjših obrokov, prigrizkov.

Toda največji problem v vaši prehrani so ravno ti "manjši obroki".Na srečo je prišlo do napredka tudi na področju majhnih, svežih poslastic. Danes so rezine iz kosmičev iz žitaric nekaj samo po sebi umevnega. Vendar pa to nekaj, kar je samo po sebi umevno, lahko postane tudi novost na tržišču: rezina Kinder Joghurt Schnitte iz hladilnika.

Osnova tega prigrizka sta dva tanka biskvita z malo kakava, z mlekom in jogurtovo kremo z naravno aromo limone, v katero se boste zaljubili vsi, ki živite ali želite živeti aktivno življenje.

Joghurt Schnitte je aktivna oblika prigrizka, o kateri smo doslej lahko samo sanjali. Ohlajena novost Joghurt Schnitte bo povrnila vašemu telesu potrebno energijo in mu zagotovila svežino, po kateri hrepenimo vsak dan.

Ne spreglejte