Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 10. 2017,
7.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Pomurske mlekarne PR članek

Petek, 6. 10. 2017, 7.00

6 let, 6 mesecev

Nova sezona spletne kulinarične detektivke

Oglasno sporočilo

Po izredno uspešni prvi sezoni spletne kulinarične detektivke je pred nami že druga sezona devetih kuharskih epizod, v kateri sta glavna akterja znova Polona Požgan in Sašo Papp – tokrat tudi z dobrodelno noto.

Vsako soboto, od 7. oktobra naprej, si lahko na Facebook profilu Lejko? Lejko! ogledate, kako sta se v drugi seriji kulinarične detektivke v kuhinji znašla Polona Požgan in Sašo Papp. | Foto: Vsako soboto, od 7. oktobra naprej, si lahko na Facebook profilu Lejko? Lejko! ogledate, kako sta se v drugi seriji kulinarične detektivke v kuhinji znašla Polona Požgan in Sašo Papp.

Več kot očitno je, da je uspešnemu kuharskemu paru odkrivanje kulinaričnih skrivnosti pisano na kožo. V pomladni seriji devetih epizod, ki so si jih gledalci lahko ogledali na Facebook profilu Lejko? Lejko! in na spletni strani Pomurskih mlekarn, sta Polona in Sašo pokazala, da se skupaj zelo dobro znajdeta v kuhinji. In odlično ju je sprejelo tudi občinstvo, saj je serija požela izjemno gledanost, čeprav je predvajana le na spletu. Pravzaprav tako dobro, da je pred vrati že druga sezona spletnih epizod.

In zdaj jo imamo, saj bo 7. oktobra – tudi tokrat na Facebook profilu Lejko? Lejko! in spletni strani Pomurskih mlekarn – stekla prva epizoda od devetih. Vsako soboto si bodo lahko gledalci ogledali novo epizodo in prav vsaka prinaša obilo humorja ter smeha, še več, kot smo bili vajeni v pomladni seriji. A tokrat z veliko spremembo. Režiser Rudi Uran se je namreč odločil posneti še nekakšno sobo resnice, podobno kot v resničnostnih šovih. Tam je kamera posnela tudi stvari, ki jih v kuhinji ni opaziti – napetosti med Polono in Sašem.   

Prav tako je ekipa Lejko? Lejko! poskrbela za raznolikost jedi in receptov, saj želijo z njimi zadovoljiti različne okuse. Tako bodo na svoj račun prišli ljubitelji mesnih jedi pa tudi vegetarijanci in privrženci slaščic.

Še posebej pa so ponosni na dobrodelno noto, ki jo prinaša jesenska serija. S Pomurskimi mlekarnami so se namreč odločili za dobrodelno akcijo, saj bodo z zbiranjem všečkov na Facebook profilu Lejko? Lejko! zbirali mleko za dobrodelno organizacijo Anina zvezdica. Za vsakih deset všečkov bodo Pomurske mlekarne podarile liter mleka. Za optimistični začetek akcije so že zagotovili sto 100 litrov mleka. Všečkanje profila Lejko? Lejko! bo torej odslej imelo tudi dobrodelno vrednost, zato ekipa poziva vse ljubitelje kulinarike in humorja, da z všečkom prispevajo za tiste, ki to resnično potrebujejo.

Polona Požgan se je že večkrat dokazala, da so ji opravila v kuhinji blizu. Sašo Papp se bolje znajde v vlogi pomočnika, a očitno ga lahko Polonina prevlada tudi moti. | Foto: Polona Požgan se je že večkrat dokazala, da so ji opravila v kuhinji blizu. Sašo Papp se bolje znajde v vlogi pomočnika, a očitno ga lahko Polonina prevlada tudi moti.

Ne spreglejte