Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 10. 2018,
15.39

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Mladinska knjiga

Natisni članek

Velika slovenska kuharica obdarovanje Mladinska knjiga advertorial

Petek, 12. 10. 2018, 15.39

2 meseca, 2 tedna

Iščete posebno darilo? Podarite pristno kulinarično doživetje.

Vsebino omogoča Mladinska knjiga

Nikomur ni prijetno, če obdarovanec odvije darilo ter se pri tem kislo nasmehne in prisiljeno zaigra navdušenje ali na hitro iztisne ravnodušni in vljudni "hvala". Kaj torej izbrati, ko iščemo res žlahtno darilo za žlahtno priložnost: darilo, ki združuje uporabno vrednost z bogato simboliko?

Z izbiro darila pokažemo, kako dobro poznamo obdarovanca, hkrati pa je tudi izraz osebnosti tistega, ki obdaruje. | Foto: Z izbiro darila pokažemo, kako dobro poznamo obdarovanca, hkrati pa je tudi izraz osebnosti tistega, ki obdaruje.

Najlepše je, kadar lahko nekomu izpolnimo skrito željo, a vedno ni tako preprosto. Nekateri svoje želje zadržijo zase in o njih ne govorijo na glas, drugi si jih nemara uresničijo kar sami.

Zelo pomaga, če obdarovanca dobro poznamo, če vemo, kaj ga zanima, kako preživlja prosti čas, kakšne konjičke ima, ali ima rad praktična in uporabna darila, ali je človek, ki ima rad presenečenja in z veseljem preizkusi kaj novega ...

Zelo lepo in priročno darilo je vedno tudi knjiga, povezana s področjem, ki obdarovanca zanima.

V tem duhu je odlično darilo za posebne priložnosti dobra kuharska knjiga. A ne katera koli. Najbolj priljubljena slovenska kuharska knjiga, slovenska družinska kuharska biblija Velika slovenska kuharica letos praznuje že 150. obletnico prvega izida in ob tej priložnosti spet prihaja med nas: posodobljena in dopolnjena z več kot 300 novimi recepti. Skupaj je v njej več kot tri tisoč receptov – tudi če bi vsak dan skuhali drugo slastno jed po njenih receptih, vam jih kar dobrih osem let ne bi zmanjkalo.

Elegantna izdaja Velike slovenske kuharice

Elegantna različica 30. izdaje Velike slovenske kuharice navdušuje s platnenimi platnicami, ki nam v spomin prikličejo v platno vezane kuharice naših babic. Ker gre za knjigo, ki gre iz roda v rod, jo varuje elegantni lesen ščitni ovitek, ki je lep okras tako rustikalne kot moderno opremljene kuhinje. Prava pika na i pa je možnost unikatnega napisa, vtisnjenega v leseno ploščico na naslovnici, ki ga ustvarite oziroma izberete sami. Imeni mladoporočencev? Posvetilo? Lep pregovor? Iskriva misel? Po želji, a treba bo pohiteti, saj je izdelava unikatnega napisa mogoča le v prednaročilu do konca oktobra, do takrat pa je knjiga tudi 30 evrov ugodnejša.

Elegantna izdaja posodobljene in dopolnjene Velike slovenske kuharice z unikatnim osebnim napisom na naslovnici je lepo darilo za posebne priložnosti. | Foto: Elegantna izdaja posodobljene in dopolnjene Velike slovenske kuharice z unikatnim osebnim napisom na naslovnici je lepo darilo za posebne priložnosti.

Kaj pa, če obdarovanec Veliko slovensko kuharico že ima?

Nič hudega, saj je 30. izdajo sestra Bernarda Gostečnik, aktualna varuhinja zapuščine Slovenske kuharice in naslednica sester Felicite in Vendeline, temeljito posodobila in dopolnila:

pregledala in posodobila je recepte – vse sestavine so natančno popisane, postopki priprave so napisani bolj jasno in razumljivo, pri vsaki jedi je natančno naveden čas kuhanja/peke;

dodala je več kot 300 novih receptov – za mesne, ribje in zelenjavne jedi, sodobnejše predjedi, različne vrste testa tudi brez bele moke oziroma z drugimi vrstami moke …;

- poskrbela je, da so številni recepti bolj zdravi (manj sladkorja, manj prežganja, nič jušnih kock …).

Prihranek 30 evrov v prednaročilu in možnost unikatnega osebnega napisa na elegantni izdaji Velike slovenske kuharice le še do 31. 10. 2018!

Naročite knjigo še danes

  knjiga | Foto:

Darilo z uporabno in simbolno vrednostjo

Ko podarimo kuharsko knjigo, kot je Velika slovenska kuharica, ne podarimo le zapisanih receptov in novega kuharskega znanja. Podarimo trenutke, ko se bo družina zbrala v kuhinji, si razdelila delo, zavihala rokave in nadela predpasnike ter skupaj pričarala kaj dobrega.

Podarimo neprecenljive trenutke ob mizi, ki jih seveda zaznamuje predvsem užitek ob zdravi, domači in okusni hrani, a nič manj tudi druženje.

 

 

Ne spreglejte