Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
6. 8. 2018,
8.06

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča SPAR Slovenija

Foto: Thinkstock

Natisni članek

živila nakupovanje splet SPAR advertorial

Ponedeljek, 6. 8. 2018, 8.06

2 meseca, 1 teden

SPAR Online - sodobno nakupovanje

Hitro, udobno in varno: v trgovino namesto vas

Vsebino omogoča SPAR Slovenija

Foto: Thinkstock

Spletno nakupovanje je tudi pri nas vedno pomembnejše. Prek spleta lahko kupujemo tako rekoč vse od tehničnih izdelkov, izdelkov za dom do počitniških aranžmajev, letalskih vozovnic in tudi hrano, živila, pijačo, sadje ter zelenjavo.

SPAR je odgovoril na želje kupcev in na začetku leta odprl novo spletno trgovino SPAR Online, v kateri lahko hitro in udobno izbirate med več kot 15.000 izdelki. Spletna trgovina SPAR ONLINE je namenjena vsem, ki se zaradi hitrega življenjskega tempa pogosto srečujejo s številnimi opravki ali pa si želijo kakovostneje izkoristiti svoj čas.  | Foto: SPAR je odgovoril na želje kupcev in na začetku leta odprl novo spletno trgovino SPAR Online, v kateri lahko hitro in udobno izbirate med več kot 15.000 izdelki. Spletna trgovina SPAR ONLINE je namenjena vsem, ki se zaradi hitrega življenjskega tempa pogosto srečujejo s številnimi opravki ali pa si želijo kakovostneje izkoristiti svoj čas.

Sodobno življenje je polno naglice, pomanjkanja časa in natrpanih urnikov. Situacij, v katerih je nakupovanje prek spleta še kako priročno, je mnogo. Samo pomislite, včasih pač obisk trgovine zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ni možen.

Posebej zdaj, v času počitnic in dopustov, ko še posebej uživamo ter se z možgani na paši prepuščamo vodnim užitkom in nastavljamo božajočim se sončnim žarkom. Ob prihodu domov pa nas mnogokrat pričaka prazen hladilnik.

Poln hladilnik po dopustu

Kaj storiti v tem primeru? Rešitev je lahko uporaba spletne trgovine SPAR Online, kjer lahko izdelke naročate enostavno in varno - kjerkoli in kadarkoli. Da, tudi na zadnji dan vašega dopusta, na morju, prek mobilnika, tabličnega ali namiznega računalnika.

Želite, da vam prijazni dostavljavci prinesejo vaše naročene izdelke do vrat ali pa jih želite sami prevzeti na drive-in, kjer boste čakali manj kot 2 minuti? Izbira je vaša, rešitev pa jasna - hladilnik bo poln ob vašem prihodu z dopusta.

Poleg priročnosti spletne trgovine SPAR Online pa boste z uporabo njihove spletne funkcionalnosti še posebej nagrajeni.

POSEBNA AKCIJA: POPUST ZA LEP AVGUST

SPAR Online | Foto: Dnevi so v tem trenutku še posebej vroči. Ohladite se s posebnim 10-odstotnim* popustom na celoten nakup nad 60 evrov.

Akcija velja za naročila, oddana do nedelje, 12. 8.2018, ne glede na čas dostave ali prevzema.

*Velja tudi za izdelke v akciji. Ne velja za izdelke Štartaj Slovenija.

#Namestovas

Prosti čas je postal najdragocenejša dobrina, zato ga želimo čim bolj kakovostno izkoristiti. Zakaj bi prosto soboto zapravili v trgovini, če s SPAR Online tedensko nakupovanje opravimo v le pol ure? Ko boste enkrat preskusili spletno trgovino SPAR Online, bo življenje enostavnejše.

SPAR Online je gotovo prava rešitev za vse mlade s premalo časa, družine s tisoč in enim opravkom pa za starejše, ki sami ne morejo nositi težkih vrečk iz trgovine. Slabo vreme, gneča na cesti ali v trgovini in pokvarjeno dvigalo zdaj niso več razlogi, da je vaš hladilnik prazen. Ne skrbite, vaš osebni nakupovalec v spletni trgovini SPAR Online bo izbirčen, skrben, hiter in pripravljen namesto vas!

Hitra in enostavna registracija

Ponudba v spletni trgovini SPAR Online se dnevno osvežuje, prehranskim izdelkom ter izdelkom za gospodinjstvo in osebno nego so dodali ponudbo postrežnih izdelkov, kot je sveže meso. Brezhibno dostavo nakupljenih izdelkov na dom omogočata sledljivost izdanih paketov in distribucija v treh temperaturnih režimih – zamrznjeno, hlajeno in sobna temperatura.

SPAR Slovenija je pri zasnovi spletne trgovine izhajal iz potreb modernega življenjskega sloga kupcev, ki želijo svoj čas dragoceno izkoristiti. SPAR Online je vaš osebni nakupovalec, ki bo namesto vas skrbno izbral kakovostne izdelke, jih pripravil za prevzem in pred vrata dostavil ob točno določenem času. | Foto: SPAR Slovenija je pri zasnovi spletne trgovine izhajal iz potreb modernega življenjskega sloga kupcev, ki želijo svoj čas dragoceno izkoristiti. SPAR Online je vaš osebni nakupovalec, ki bo namesto vas skrbno izbral kakovostne izdelke, jih pripravil za prevzem in pred vrata dostavil ob točno določenem času.

Registracija v trgovini SPAR Online je hitra in enostavna, preprosto naročanje in preglednost spletne trgovine pa nadgrajuje možnost iskanja izdelkov po promocijah. Izdelki so od naročila dostavljeni v le nekaj urah, kupec pa prejme tudi obvestilo, ko je naročilo pripravljeno za dostavo.

Naročene izdelke je mogoče prevzeti na prevzemnem mestu SPAR Online pri Intersparu Citypark, ki omogoča možnost plačila z gotovino ali plačilno kartico. Dostava na dom je trenutno možna le na območju Ljubljane in je za nakupe nad 40,00 evrov brezplačna. Plačilo je možno tako z gotovino kot tudi s plačilno kartico.

Ne spreglejte