SiolNET. Trendi Glasba
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Abba spet skupaj

0

termometer

Najbolj slavna švedska skupina vseh časov se je ponovno združila, a le za odprtje nove stockholmske restavracije, ki je opremljena v slogu muzikala Mamma Mia!

Skupina Abba je razpadla leta 1982, ko sta se oba para v skupini razšla. Ponovne združitve so bile zatem zato precej redke in za člana in članici skupine verjetno neprijetne.

Nekoč naj bi celo zavrnili milijardo dolarjev, da bi se spet fotografirali skupaj, tokrat pa so v Stockholmu to storili zastonj; ali pa verjetno vsaj za bistveno nižji honorar.

Četverica se je namreč prišla zabavat na odprtje restavracije Mamma Mia! The Party, po poročanju Guardiana pa so bili tako prvič skupaj v istem prostoru po letu 2008. Na vprašanje tamkajšnjih novinarjev in novinark so odgovorili, da skupaj ne bodo več nastopali, a so pred časom namignili, da morebitno snemanje novih skladb ni povsem izključeno.

Članici in člana so na dogodek in z njega odšli vsak posebej, skupno fotografiranje na rdeči preprogi so zavrnili, so pa stali drug ob drugem na odru. Restavracija Mamma Mia! The Party je sicer opremljena v slogu grške taverne, kakršne smo lahko videli v filmu in muzikalu Mamma Mia.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin