Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
3. 8. 2013,
16.18

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Danny Trejo Robert Rodriguez Charlie Sheen Mel Gibson

Sobota, 3. 8. 2013, 16.18

8 let

Video: "Machete ne tweeta!"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Oglejte si sveži napovednik nadaljevanja kultnega filma Mačeta, v katerem se bo nepremagljivi Danny Trejo pomeril z Melom Gibsonom.

Oktobra v kinematografe čez lužo prihaja nadaljevanje filma Mačeta iz leta 2010, naslovljeno Machete Kills (Mačeta ubija) – oba sta osnovana na bučno-brutalnemu "kvazi" napovedniku sodelovanja Quentina Tarantina in Roberta Rodrigueza, Grindhouse (2007). Kot je pričakovati, se z Machete Kills, pod katerega podpisuje Rodriguez, v vlogi nepremagljivega, neustrašnega in vedno hladnega ubijalca vrača Danny Trejo. V prvem prizoru sveži napovednik na ogled ponudi ameriškega predsednika v družbi treh žensk – vanj se je prelevil Charlie Sheen, oziroma še natančneje: Carlos Estevez –, konča pa se z Machetejem, ki se helikopterja loti kar tako, da vanj s pomočjo ribiške opreme zaluča človeka. Vmes seveda ne manjkajo niti zanj značilne duhovito-jezne opazke, kot je: "Machete ne tweeta!" Kot je še razvidno v napovedniku, so svoje mesto v filmu dobili tudi Lady Gaga, Mel Gibson, Sofia Vergara, Antonio Banderas, Cuba Gooding jr. in seveda Michelle Rodriguez.

Kot gre pričakovati, bo Machete Kills na veliko platno znova prinesel kombinacijo neverjetnega orožja, bombastičnih akcijskih prizorov, pretiranih pretepov, grotesknosti in seveda nostalgije po starih časih žanrskega filma – vse tisto, s čimer sta se Rodriguez in Tarantino v spominu na B-filme ukvarjala že pri filmu Grindhouse.

Kot rečno, film zaznamuje tudi smešno pisana igralska zasedba, v kateri bo v vlogi zlobneža še posebno zanimivo videti Mela Gibsona. Charlie Sheen se je tokrat odločil, da bo v filmu podpisan s svojim rojstnim imenom Carlos Estevez – šlo naj bi za enkratno potezo, poklon Rodriguezu, scenaristu in režiserju latinoameriškega izvora. Sheen je svoje umetniško imel prevzel po umetniškemu imenu očeta Martina Sheena, medtem ko je njegov brat ostal Emilio Estevez.

Ne spreglejte