Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 12. 2017,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Kino Šiška

Foto: Kino Šiška

Natisni članek

koncert Kino Šiška Zlatko advertorial

Ponedeljek, 11. 12. 2017, 7.00

2 meseca, 2 tedna

Svet je še vedno lep

Vsebino omogoča Kino Šiška

Foto: Kino Šiška

Pred natanko desetimi leti se je fužinski princ Zlatko s svojim prvim albumom Svet je lep uradno pojavil na slovenski sceni, na kateri vlada še danes. Obletnico bo v petek, 22. 12. 2017, praznoval v Kinu Šiška. 

Vsako leto boljši, vsako leto uspešnejši, vsako leto pogumnejši in brez dlake na jeziku z verzi opozarja na aktualne razmere v družbi, okroglo obletnico prvenca pa bo eden treh kraljev slovenskega hiphopa proslavil na velikem koncertu v praznični Šiški. Dogodek bosta v sodelovanju z Valom 202 popestrila polfinalista oddaje Hej, DJ!, manjkala pa ne bosta niti DJ Zeds in DJ Kustur.

Zlatko - Kino Šiška | Foto:

Prednovoletni žur

Zlatko: Svet je lep - 10 let + polfinalista oddaje Hej, DJ! + DJ Zeds + DJ Kustur

KDAJ: V petek, 22. 12. 2017, ob 21. uri 

ORGANIZACIJA: KINO ŠIŠKA


Zlatko - Kino Šiška | Foto:

Zlatan Čordić - Zlatko je v desetih letih iz borbenega freestylerja prerasel v slovenskega raperskega zvezdnika, zaradi svojega pozitivnega odnosa in seveda rimoklepaških veščin izjemno priljubljenega po vsej državi, še zlasti pa v svoji rodni, mnogokrat opevani Ljubljani.

Ne glede na to, ali se tematsko posveča fužinskemu vsakdanu ali globalnim problematikam, je v njegovi glasbi vedno čutiti ljubezen do njegove soseske, do sočloveka, do življenja. Lani je izdal že deseto studijsko ploščo Žive naj vsi narodi, po hitrem obisku na Šiška Openu in uspešni poletni turneji Trije kralji s Klemnom Klemnom in Recyclemanom pa ga letos čaka še en podvig – deseta obletnica prvenca Svet je lep.

Znamenit citat iz Zlatkove pesmi Svet je lep, ki letos praznuje deseto obletnico: "Svet je lep, če iščeš lepe stvari, lepe reči." 

Uvertura pred prazniki

Album, ki nam je predstavil klasičnega Zlatka, Zlatka, kot ga zdaj že dobro poznamo – vedno vedrega, a tudi neizprosno iskrenega mojstra rim –, bo decembra prvič zazvenel tudi v Šiški. Težko si predstavljamo primernejšo uverturo pred prazničnim veseljačenjem v družbi najbližjih, zato pridite in "zamuvajte", kot pravi v eni izmed svojih pesmi, z Zlatkom!

"Hvala Bogu, da sem rastu na Fužinah." Velikokrat izrečeno, še večkrat opisano, v rimah izrečeno in odpeto v pesmih, ki segajo že desetletje v preteklost. Zlatan Čordić - Zlatko, oče, ambasador in raper
 
Fotogalerija
1 / 6

NAKUP VSTOPNICE

Prenesite si brezplačno aplikacijo Kina Šiška!

iOS

Android 

 

Ne spreglejte