Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
14. 1. 2014,
18.05

Osveženo pred

1 leto, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Michael Douglas Paul Rudd Edgar Wright Ant Man

Torek, 14. 1. 2014, 18.05

1 leto, 3 mesece

Michael Douglas je Hank Pym v Ant-Manu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Prejšnji mesec smo poročali, da je studio Marvel našel svojega Človeka mravljo v podobi Paula Rudda. Zdaj je studio uradno sporočil, da bo Michaelu Douglasu pripadla vloga Hanka Pyma.

Michael Douglas, ki je v nedeljo slavil na podelitvi zlatih globusov – za upodobitev Liberaceja je prejel nagrado za najboljšega igralca v mini seriji ali TV-filmu –, bo upodobil originalnega, prvega Človeka mravljo (Ant-Mana), Henryja Pyma – Hanka, medtem ko se bo Paul Rudd vživel v vlogo Scotta Langa, ki se preobrazi v Človeka mravljo, potem ko Pymu ukrade njegovo pomanjševalno tehnologijo. Govorice o vpletenosti Josepha Gordona-Levitta v projekt so se tako izkazale za neresnične.

Marvelov predsednik Kevin Feige je ob tem povedal: "Ker ima Hank Pym nadvse bogato zgodovino v Marvelovem vesolju, smo želeli najti igralca, ki bi tej bogati preteklosti naredil pravico. Zelo smo veseli, da je vlogo sprejel prav Michael Douglas, ki vsakemu svojemu liku vdahne neverjetno količino šarma in talenta. Komaj že čakamo, da vidimo, kako se bo lotil Pyma."

Douglas pa je dodal: "Že zelo dolgo časa sem želel biti del Marvelovega projekta. Scenarij je izredno duhovit, režiser Edgar Wright je neverjeten, pa še Dylan (Douglasov 13-letni sin) ga bo vesel. Imel bo film z očetom v glavni vlogi, ki ga bo z veseljem pogledal." Priznal je, da je bila njegova vpletenost v Človeka mravljo precejšen šok za marsikoga, a ravno to je vso zadevo naredilo za še bolj intrigantno. Razkril je še nekaj. Čeprav produkcije Ant-Mana sploh še niso začeli – premiera bo 31. julija 2015 –, ima studio v načrtu že njegovo nadaljevanje. Ali se bo Douglas pojavil tudi v drugem delu, za zdaj ostaja neznanka.

Wright je medtem razložil, kako bo Pyma in Langa vkomponiral v eno zgodbo: "Želimo, da v enem filmu nastopita oba. Uvod v film bo v šestdesetih letih prejšnjega stoletja, ko sledimo Hanku Pymu kot Človeku mravlji v akciji, nadaljevanje filma pa bo v zdajšnjem času, ko je v ospredju zgodba Scotta Langa, ki mu pot prekriža prav Pym. Nato v zanimivem machiavellskem obratu Lang in Pym združita moči v boju proti zlikovcem."

Ne spreglejte