Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
8. 3. 2017,
15.48

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

DKino Telekom Slovenije film televizija priporočila superkategorija TViN

Sreda, 8. 3. 2017, 15.48

6 let, 6 mesecev

Superkategorija DKino

Velike vrnitve priljubljenih filmskih junakov #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15
Superkategorija Velike vrnitve

V videoteki DKino na televiziji Telekoma Slovenije smo za vas pripravili izbor uspešnic s filmskimi junaki, ki so dokazali, da se vztrajnost obrestuje.

Nekateri filmski junaki na gledalce in kritike naredijo tako dober vtis, da je samo vprašanje časa, kdaj se bodo vrnili na velike in male zaslone, naj bo to v obliki remaka, nadaljevanja ali reboota (ponovnega zagona) franšize.

Nekateri se vrnejo tudi večkrat. V novih izdajah morda res niso vedno najuspešnejši, a preden jih obtožite, da to počnejo samo zaradi denarja, pomislite na Botra, Terminatorja ali Vojno zvezd.

V videoteki DKino si oglejte spodnje primere tovrstnih vrnitev in presodite, ali so te upravičile oziroma celo presegle vaša pričakovanja ali bi bilo bolje, da bi ustvarjalci ostali pri izvirniku.


Vsi filmi vas čakajo v videoteki DKino, ki jo boste na televiziji Telekoma Slovenije našli na programskem mestu 5. Zbrani so v začasni kategoriji Velike vrnitve, za še več zanimivih filmov pa pobrskajte po katalogu videovsebin.



Sedem veličastnih (The Magnificent Seven, 2016)

Denzel Washington, Chris Pratt in Ethan Hawke v razburljivi priredbi kultnega istoimenskega vesterna iz leta 1960, pod katero se je podpisal režiser filma Dan za trening Antoine Fuqua.

Film je na voljo tudi v HD-kakovosti.

Jack Reacher: Nikoli se ne vrni (Jack Reacher: Never Go Back, 2016)

Drugo poglavje zgodbe o trdoživem nekdanjem vojaškem policistu v iskanju pravice, pri katerem je Tom Cruise znova združil moči z režiserjem Poslednjega samuraja Edwardom Zwickom.

Film je na voljo tudi v HD-kakovosti.
V videoteki DKino si lahko ogledate tudi izvirnega Jacka Reacherja.

Umri pokončno 2 (Die Hard 2, 1990)

Na zasnežen božični večer se trdoživi detektiv John McClane(Bruce Willis) znajde v smrtonosni igri mačke z mišjo, ko elitna ekipa specialcev zasede živahno washingtonsko letališče. Nadaljevanje uspešnice iz leta 1988, v kateri so teroristi zavzeli nebotičnik Nakatomi Plaza.

V videoteki DKino si lahko ogledate tudi prvi, četrti in peti del franšize Umri pokončno.

Inferno (2016)

Tretji del priljubljene franšize o prigodah Roberta Langdona, ki jo je po romanih Dana Browna posnel oskarjevec Ron Howard in v kateri harvardskega strokovnjaka za simbole upodablja Tom Hanks.

V videoteki DKino si lahko ogledate tudi Da Vincijevo šifro, film Angeli in demoni pa je na voljo v videoteki Pickbox.

Ugrabljena 3 (Taken 3, 2014)

Liam Neeson se v tretjem delu priljubljene akcijske franšize vrača kot upokojeni agent Bryan Mills, čigar vrnitev v mirno življenje se obrne na glavo, ko ga po krivici obtožijo umora nekdanje žene v njegovem losangeleškem stanovanju.

Film si lahko ogledate tudi v spletni videoteki DKino na www.tvin.si.

Voditelj 2: Legenda se nadaljuje (Anchorman 2: The Legend Continues, 2013)

Nadaljevanje kultne komedije iz leta 2004 o štirih čudaških televizijskih napovedovalcih iz 70. let prejšnjega stoletja. Po nepričakovanem uspehu so se prijatelji razšli, vendar je to pomenilo tudi zaton njihovih karier. Ob ustanovitvi nove televizijske postaje dobijo priložnost, da znova zaslovijo.

V videoteki DKino si lahko ogledate tudi film Voditelj: Legenda o Ronu Burgundyju.

G.I. Joe: Maščevanje (G.I. Joe: Retaliation, 2013)

Člani posebne vojaške enote G.I. Joe morajo znova strniti vrste, ko pripadniki zlobne organizacije Cobra prevzamejo nadzor nad državo in izobčijo ter umorijo večino njihovih sodelavcev. Glavnemu zvezdniku prvega dela Channingu Tatumu se tokrat pridružita še Bruce Willis in Dwayne Johnson.

V videoteki DKino si lahko ogledate tudi film G.I. Joe: Vzpon Kobre.

Vitez teme (The Dark Knight, 2008)

Drugi del Nolanove sage o Batmanu, v katerem se znameniti superjunak spopade z brezbrižnim in samouničevalnim Jokerjem, ki ne priznava nobenih moralnih pravil. Oskar za najboljšo montažo zvoka in najboljšo stransko moško vlogo (tega je posmrtno prejel Heath Ledger).

V videoteki DKino si lahko ogledate tudi filma Batman: Na začetku in Vzpon Viteza teme.

Iron Man 3 (2013)

Tony Stark (Robert Downey Jr.), milijarder, osvajalec ženskih src in briljantni izumitelj z neuničljivim železnim oklepom, se mora v tretjem lastnem celovečercu spopasti z gospodarjem teme Mandarinom (Ben Kingsley), še prej pa obnoviti svoje življenje.

V videoteki DKino si lahko ogledate tudi prva dva dela trilogije Iron Man.

Ledeni morilec: Vrnitev (Mechanic: Resurrection, 2016)

Jason Statham, Jessica Alba in Tommy Lee Jones v nadaljevanju akcijskega kriminalnega trilerja iz leta 2011, v katerem se najnevarnejši profesionalni morilec na svetu odpravi na nov ubijalski pohod.

V videoteki DKino si lahko ogledate tudi izvirnik iz leta 2011.
Oba filma sta na voljo tudi v spletni videoteki DKino na www.tvin.si.

Ben-Hur (2016)

Najnovejša filmska upodobitev kultnega romana o plemiču iz Jeruzalema, ki je v času rimljanske zasedbe tega mesta po krivi obtožbi svojega polbrata obsojen na dolgoletno suženjstvo.

V videoteki DKino si lahko ogledate tudi različico iz leta 1959.

Wolverine (The Wolverine, 2013)

Drugi del samostojne trilogije o najbolj priljubljenem Možu X popelje Wolverina/Logana (Hugh Jackman) v temačni svet japonskih mafijcev in samurajev. V kinematografih si lahko prav zdaj ogledate sklepno poglavje omenjene trilogije.

V videoteki DKino si lahko ogledate tudi film Možje X na začetku: Wolverine.

Konan barbar (Conan the Barbarian, 2011)

Zvezdnik serije Igra prestolov Jason Momoa v novi različici kultne bajeslovne pustolovščine iz leta 1982, ki je med filmske zvezde izstrelila Arnolda Schwarzeneggerja.

Film si lahko ogledate tudi v spletni videoteki DKino na www.tvin.si.

Sherlock Holmes: Igra senc (Sherlock Holmes: A Game of Shadows, 2011)

Robert Downey Jr. in Jude Law v razburljivem nadaljevanju akcijske uspešnice britanskega režijskega mojstra Guya Ritchieja o najslavnejšem detektivu vseh časov.

V videoteki DKino si lahko ogledate tudi izvirnik iz leta 2009.

Bes Titanov (Wrath of the Titans, 2012)

Spektakularno nadaljevanje akcijsko-fantazijske uspešnice, v katerem so se Sam Worthington, Ralph Fiennes in Liam Neeson znova preizkusili v vlogah starogrških božanstev.

V videoteki DKino si lahko ogledate tudi film Spopad Titanov.

Zvezdne steze: V temo (Star Trek Into Darkness, 2013)

Dvanajsti celovečerec v seriji filmov o posadki vesoljskega plovila Enterprise in nadaljevanje uspešnice iz leta 2009, ki je s pomlajeno igralsko zasedbo znova obudila kultno franšizo. Film se je potegoval za oskarja za posebne učinke, osrednjega zlikovca v njem pa igra Benedict Cumberbatch.

V videoteki DKino si lahko ogledate tudi film Zvezdne steze (2009).

Prekrokana noč 3 (The Hangover Part III, 2013)

Sklepni del odbite trilogije, polne nezgod in napačnih odločitev, v kateri morajo Bradley Cooper, Zach Galifianakis in Ed Helms dokončati tisto, kar so začeli, in se odpraviti na prvotni kraj zločina: v Las Vegas.

V videoteki DKino si lahko ogledate tudi prvi in drugi del trilogije Prekrokana noč.

Vzpon Planeta opic (Rise Of The Planet of the Apes, 2011)

Hvaljen akcijski spektakel o začetku upora inteligentnih opic proti človeštvu, ki je ponovno obudil znamenito franšizo. Nominacija za oskarja za najboljše vizualne učinke.


Dan neodvisnosti: Nova grožnja (Independence Day: Resurgence, 2016)

Nadaljevanje znamenitega znanstvenofantastičnega spektakla iz leta 1996, v katerem mora peščica pogumnih mož in žena znova obvarovati naš svet, preden ga popolnoma uničijo vesoljski zavojevalci.

Film je na voljo tudi v HD-kakovosti.

Mesto greha: Ženska za umret (Sin City: A Dame to Kill For, 2014)

Zvezdniška igralska zasedba v težko pričakovanem nadaljevanju kultne uspešnice, ki sta jo Frank Miller in Robert Rodriguez posnela po Millerjevi istoimenski grafični noveli.

Film si lahko ogledate tudi v spletni videoteki DKino na www.tvin.si.

Transformerji: Doba izumrtja (Transformers: Age of Extinction, 2014)

Četrti del izjemno uspešne robotske franšize Michaela Baya, v katerem se Avtobotom in Deseptikonom pridružijo še Mark Wahlberg in starodavni mehanski velikani Dinoboti.

V videoteki DKino si lahko ogledate tudi prve tri dele franšize Transformerji.

Misija: Nemogoče – protokol duh (Mission: Impossible – Ghost Protocol, 2011)

Tom Cruise kot tajni agent Ethan Hunt v hvaljenem četrtem delu priljubljene franšize zbere ekipo sodelavcev, da bi dokazal svojo nedolžnost in odkril teroriste, ki so porušili Kremelj.

V videoteki DKino si lahko ogledate tudi prve tri dele franšize Misija: Nemogoče.
Peti del franšize Misija: Nemogoče – Odpadniška nacija je na voljo na HBO On Demand.

Mojstri iluzij 2 (Now You See Me 2, 2016)

Nadaljevanje uspešnice iz leta 2013, v katerem se skupina iluzionistov postavi po robu nevarnemu tehnološkemu magnatu, ki ga igra Daniel Radcliffe.

Film je na voljo v HD-kakovosti, ogledate pa si ga lahko tudi v spletni videoteki DKino na www.tvin.si.

Vojna zvezd: Epizoda V – Imperij vrača udarec (Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back, 1980)

Drugi, najtemačnejši in najbolj cenjen del izvirne Lucasove trilogije o večnem boju med dobrim in zlim, na koncu katerega Darth Vader izreče enega najbolj znamenitih (in pogosto napačno citiranih) stavkov v zgodovini filma.

V videoteki DKino si lahko ogledate tudi prve tri epizode in peto epizodo Vojne zvezd.

Harry Potter in Svetinje smrti – 2. del (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2, 2011)

Sklepno poglavje najuspešnejše filmske sage vseh časov o pustolovščinah priljubljenega čarodeja, ki je navdušila in osvojila domišljijo milijonov ljudi po vsem svetu.

V videoteki DKino si lahko ogledate vse filme o Harryju Potterju.

Vsi filmi vas čakajo v videoteki DKino, ki jo boste na televiziji Telekoma Slovenije našli na programskem mestu 5. Zbrani so v začasni kategoriji Velike vrnitve, za še več zanimivih filmov pa pobrskajte po katalogu videovsebin.


Ne spreglejte