Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
13. 11. 2016,
16.47

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Daniel Radcliffe Morgan Freeman Michael Caine Mark Ruffalo Woody Harrelson HD-film DKino Jesse Eisenberg Jon M. Chu Mojstri iluzij Telekom Slovenije televizija film

Nedelja, 13. 11. 2016, 16.47

6 let, 7 mesecev

V videoteki DKino!

Mojstri iluzij 2 (Now You See Me 2)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Mojstri iluzij 2

Nadaljevanje uspešnice iz leta 2013, v katerem se skupina iluzionistov postavi po robu nevarnemu tehnološkemu magnatu, ki ga igra Daniel Radcliffe.

ZDA/2016/123 min.
Režija: Jon M. Chu
Igrajo: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Daniel Radcliffe, Michael Caine, Morgan Freeman
Žanr: Akcijski komični triler
Ocena IMDb: 6,5/10

Skupina osupljivih čarovnikov Štirje jezdeci se po letu dni skrivanja znova predstavi javnosti. A ob pretentanem agentu FBI Dylanu in pronicljivem Thaddeusu, ki se želita Jezdecem maščevati za njuno preteklo ponižanje, se jim tokrat po robu postavi bogati prevarant Walter.

S svojim poznavanjem sodobne tehnologije Jezdecem predstavlja nerazložljive uganke, toda neustrašna četverica se pod vodstvom premetenega Atlasa pogumno spopade z velikimi izzivi. S povsem novimi nemogočimi triki zabrišejo mejo med resnico in fantazijo in ustvarijo najbolj neverjetno potegavščino vseh časov.


Mojstri iluzij 2 | Foto:


Zanimivosti:

• Izvirni Mojstri iluzij so v svetovnih kinematografih zaslužili več kot 350 milijonov ameriških dolarjev (322 milijonov evrov).

• Studio je že eno leto pred premiero nadaljevanja napovedal snemanje tretjega dela franšize. To naj bi prišlo v kinematografe leta 2017 ali 2018, režijski stolček pa bo znova zasedel režiser drugega in tretjega dela franšize Odpleši svoje sanje in dveh dokumentarcev o Justinu Bieberju Jon M. Chu.

• Ker je bila članica izvirne igralske zasedbe Isla Fisher med snemanjem filma noseča, je glavno žensko vlogo v njem odigrala Lizzy Caplan. Fisherjeva in Caplanova sta bili sicer soigralki v komediji Nora dekliščina (2012).

• To je že šesti skupni celovečerec Morgana Freemana in Michaela Caina. Prihodnje leto bomo oskarjevca lahko spremljali v njunem sedmem skupnem filmu – kriminalni komediji Going in Style.

Daniel Radcliffe je igral naslovnega čarodeja v seriji filmov o Harryju Potterju.

Napovednik filma Mojstri iluzij 2:

Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.


Film si lahko ogledate tudi v HD-kakovosti!

Vsebine visoke ločljivosti so na voljo uporabnikom, ki dostopajo do televizije Telekoma Slovenije preko optičnih povezav Telekoma Slovenije, uporabljajo BOX in imajo vsaj HD ready TV sprejemnik.

Za preizkus delovanja HD-vsebin v videoteki DKino uporabite brezplačen predogled.

Ne spreglejte