Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
16. 9. 2016,
9.59

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

TViN HD-film DKino SiOL TV družinski film slovenski film Sabina Kogovšek Tadej Toš Jurij Zrnec Miha Hočevar Gremo mi po svoje

Petek, 16. 9. 2016, 9.59

6 let, 6 mesecev

V videoteki DKino na SiOL TV!

Gremo mi po svoje 2

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Gremo mi po svoje 2

Nadaljevanje mladinske uspešnice Mihe Hočevarja, v katerem se kopica razposajenih najstnikov z Jurijem Zrnecem in Tadejem Tošem vrne v tabor Zviti svizec.

Slovenija/2013/87 min.
Režija: Miha Hočevar
Igrajo: Jurij Zrnec, Tadej Toš, Jure Kreft, Luka Cimprič, Sabina Kogovšek, Milena Zupančič
Žanr: Mladinska komedija
Ocena IMDb: 5,6/10

Navihani taborniki in njihov nergavi Starešina se vrnejo v Posočje, toda njihovo običajno uganjanje poletnih norčij zmoti prihod odreda štajerskih tabornikov pod vodstvom tekmovalnega Šefa.

Trmoglavost obeh vodij povzroči kaotično vojno med taboroma, dokler ne najdejo skupnega sovražnika – pikolovske inšpektorice Ines, ki želi preveriti upoštevanje novih evropskih taborniških pravil.

Zmeda je popolna, ko se izgubi skupina najmlajših pustolovcev, toda ker pravega prijatelja spoznaš v nesreči, vsi priskočijo na pomoč pri reševanju iz številnih zabavnih zagat.


"Vesel sem, da sem dobil priložnost za nastop v nadaljevanju najbolj gledanega slovenskega filma. Lepo je bilo delati z Mihom Hočevarjem in Juretom Zrnecem. Privilegij je bil videti to ekipo mladih, ki so se hrabro borili z vremenom in napornim ritmom snemanja. Upam, da bo film lepo sprejet, in čakam na snemanje trojke." Tadej Toš, igralec


Gremo mi po svoje 2 | Foto:


Zanimivosti:

• Prvi del Gremo mi po svoje je najbolj gledan slovenski film, saj si ga je ogledalo več kot 200 tisoč gledalcev. Drugo mesto na lestvici pripada Petelinjemu zajtrku s 183.093 gledalci, tretje mesto pa Kajmaku in marmeladi, ki si ga je na velikem platnu ogledalo 155.062 gledalcev.

• Nadaljevanje si je že v prvem koncu tedna predvajanja ogledalo 27.234 gledalcev, s čimer je bil presežen rezultat prvega dela, ki si ga je v prvem koncu tedna ogledalo 18.686 gledalcev.

• Ustvarjalci filma so se povezali s projektom Botrstvo v Sloveniji pod okriljem ZPM Ljubljana Moste - Polje in del izkupička od prodanih vstopnic namenili socialno ogroženim otrokom.

Napovednik filma Gremo mi po svoje 2:

SiOL TV: Na daljinskem upravljalniku izberite programsko mesto – DKino.

Film si lahko ogledate tudi v spletni videoteki DKino na www.tvin.si.


Film si lahko ogledate tudi v HD-kakovosti!

Vsebine visoke ločljivosti so na voljo uporabnikom, ki dostopajo do SiOL TV-ja preko optičnih povezav Telekoma Slovenije, uporabljajo SiOL BOX in imajo vsaj HD ready TV sprejemnik.

Za preizkus delovanja HD-vsebin v videoteki DKino uporabite brezplačen predogled.


Ne spreglejte