SiolNET. Trendi Film in TV
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger
V videoteki DKino na SiOL TV!

Gremo mi po svoje 2

0

termometer

 | Foto:

Nadaljevanje mladinske uspešnice Mihe Hočevarja, v katerem se kopica razposajenih najstnikov z Jurijem Zrnecem in Tadejem Tošem vrne v tabor Zviti svizec.

Slovenija/2013/87 min.
Režija: Miha Hočevar
Igrajo: Jurij Zrnec, Tadej Toš, Jure Kreft, Luka Cimprič, Sabina Kogovšek, Milena Zupančič
Žanr: Mladinska komedija
Ocena IMDb: 5,6/10

Navihani taborniki in njihov nergavi Starešina se vrnejo v Posočje, toda njihovo običajno uganjanje poletnih norčij zmoti prihod odreda štajerskih tabornikov pod vodstvom tekmovalnega Šefa.

Trmoglavost obeh vodij povzroči kaotično vojno med taboroma, dokler ne najdejo skupnega sovražnika – pikolovske inšpektorice Ines, ki želi preveriti upoštevanje novih evropskih taborniških pravil.

Zmeda je popolna, ko se izgubi skupina najmlajših pustolovcev, toda ker pravega prijatelja spoznaš v nesreči, vsi priskočijo na pomoč pri reševanju iz številnih zabavnih zagat.


"Vesel sem, da sem dobil priložnost za nastop v nadaljevanju najbolj gledanega slovenskega filma. Lepo je bilo delati z Mihom Hočevarjem in Juretom Zrnecem. Privilegij je bil videti to ekipo mladih, ki so se hrabro borili z vremenom in napornim ritmom snemanja. Upam, da bo film lepo sprejet, in čakam na snemanje trojke." Tadej Toš, igralec


Gremo mi po svoje 2 | Foto:


Zanimivosti:

• Prvi del Gremo mi po svoje je najbolj gledan slovenski film, saj si ga je ogledalo več kot 200 tisoč gledalcev. Drugo mesto na lestvici pripada Petelinjemu zajtrku s 183.093 gledalci, tretje mesto pa Kajmaku in marmeladi, ki si ga je na velikem platnu ogledalo 155.062 gledalcev.

• Nadaljevanje si je že v prvem koncu tedna predvajanja ogledalo 27.234 gledalcev, s čimer je bil presežen rezultat prvega dela, ki si ga je v prvem koncu tedna ogledalo 18.686 gledalcev.

• Ustvarjalci filma so se povezali s projektom Botrstvo v Sloveniji pod okriljem ZPM Ljubljana Moste - Polje in del izkupička od prodanih vstopnic namenili socialno ogroženim otrokom.

Napovednik filma Gremo mi po svoje 2:

[video: 60131 / Gremo mi po svoje 2]

Gremo mi po svoje 2

SiOL TV: Na daljinskem upravljalniku izberite programsko mesto – DKino.

Film si lahko ogledate tudi v spletni videoteki DKino na www.tvin.si.


Film si lahko ogledate tudi v HD-kakovosti!

Vsebine visoke ločljivosti so na voljo uporabnikom, ki dostopajo do SiOL TV-ja preko optičnih povezav Telekoma Slovenije, uporabljajo SiOL BOX in imajo vsaj HD ready TV sprejemnik.

Za preizkus delovanja HD-vsebin v videoteki DKino uporabite brezplačen predogled.


Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin