Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 10. 2023,
13.58

Osveženo pred

2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Pametni dom I-Pro Series 3 I-Pro Series 5 I-Pro Series 7 perilo sušilni stroj pranje pralni stroj Haier PR članek

Petek, 27. 10. 2023, 13.58

2 meseca

Profesionalno oprano in osušeno perilo – zdaj pri vas doma

Oglasno sporočilo

Časi, ko je bilo pranje perila najbolj zoprno domače opravilo, so mimo. Vrhunska tehnologija ter inovativne funkcije novih pralnih in pralno-sušilnih strojev linije Haier I-Pro Series 7 nego perila dvigujejo na višjo raven in v vašem domu zagotavljajo profesionalne rezultate kot iz čistilnice. Vaše perilo bo zares higienično čisto, vi pa boste imeli več časa zase in za stvari, ki jih radi počnete. In če v oktobru kupite katerega od strojev iz linij I-Pro Series 7, I-Pro Series 5 ali I-Pro Series 3, vam Haier povrne del kupnine.

3 | Foto: Haier Foto: Haier

Čistejši stroj pomeni čistejše in bolj dišeče perilo

Se je tudi vam dogajalo, da sveže oprano perilo ni lepo dišalo? In da se je na tesnilu vrat pralnega stroja in v predalu za pralni prašek nabirala plesen? Neprijeten vonj opranega perila, nastajanje plesni in razvoj bakterij so zdaj preteklost. Haier je namreč razvil revolucionarno protibakterijsko tehnologijo ABT® (Anti-Bacterial Treatment), ki zaradi posebnega materiala s cinkovimi ioni preprečuje nastanek plesni ter razvoj bakterij na tesnilu in v predalu za detergent. Poleg tega se po vsakem pralnem ciklu samodejno aktivira poseben čistilni sistem Smart Dual Spray, ki z vodnim curkom očisti ter spere ostanke umazanije s tesnila in vrat bobna. To pa ne prinaša samo še bolj higieničnega pranja perila, ampak tudi podaljšuje življenjsko dobo pralnega stroja.

Tudi likanje perila bo lažje ali pa celo ne bo potrebno. To omogoča funkcija delovanja s paro, ki znotraj bobna po perilu razprši paro ter tako sprosti vlakna v tkaninah in olajša odstranjevanje trdovratnih madežev in alergenov iz perila. In ko boste v časovni stiski ali pa se še ne bo nabralo dovolj perila, da bi zagnali pralni cikel, boste še posebej veseli funkcije osvežitve perila I-Refresh. S pomočjo parne tehnologije ter odstranjevanja vonjav, drobnega prahu in alergenov ta na učinkovit način brez uporabe vode in detergenta osveži vaša oblačila, tudi najbolj občutljiva, hkrati pa zmanjša gube in zmehča tkanine.

2 | Foto: Haier Foto: Haier

Energijsko učinkovito delovanje z manj hrupa in manj tresljajev

Tudi skrb zaradi hrupa in močnih tresljajev pralnega stroja med centrifugiranjem ter glavobol zaradi visokih stroškov energijske porabe sta zdaj preteklost. Pralni, pralno-sušilni in sušilni stroji linije Haier I-Pro Series 7 so opremljeni z najsodobnejšim inverterskim motorjem Direct Motion, ki je zasnovan in izdelan tako, da traja. Motor deluje brez jermena in je neposredno pritrjen na boben, kar zmanjšuje hrup in tresljaje, povečuje trpežnost ter zmanjšuje porabo energije. Posebnost je tudi notranjost bobna Pillow Drum. Posebne ploščice v obliki blazinic zagotavljajo, da perilo med vrtenjem bobna nežno drsi po površini, tkanine pa se nikoli ne zataknejo in poškodujejo.

Sušilni stroj bo vaš največji zaveznik v vlažnih jesenskih in zimskih dneh

Nihče ne mara po stanovanju postavljenih stojal za sušenje perila. Če si sušilnega stroja še niste omislili zaradi strahu pred visokimi stroški porabe elektrike, je zdaj ta skrb odveč. Haierjevi stroji se uvrščajo v razred A energijske učinkovitosti. Delujejo s tehnologijo toplotne črpalke, ki toploto ohranja v bobnu in tako zmanjšuje porabo za do 50 odstotkov. In ker zato lahko delujejo z nižjo temperaturo, se oblačila med sušenjem ne poškodujejo. Poleg tega jih odlikuje vrsta praktičnih funkcij, kot sta I-Refresh za osvežitev perila in I-Time za poljubno nastavitev trajanja sušenja. Opremljeni so s trojnim filtrom, ki uporabniku omogoča preprosto pobiranje ostankov vlaken in nitk.

Haier - sedem in deset let jamstva!

1 | Foto: Haier Foto: Haier

S pralnimi, pralno-sušilnimi in sušilnimi stroji linije Haier boste resnično brez skrbi. Uporaba najkakovostnejših materialov, inovativne tehnologije in vrhunska inženirska izdelava omogočajo, da Haier za svoje aparate zagotavlja podaljšano jamstvo za sedem let, za inverterski motor pa kar deset let

V oktobru promocijska akcija Vračilo denarja

V oktobru vam Haier ob nakupu pralnega, pralno-sušilnega ali sušilnega stroja povrne del kupnine, odvisno od modela dobite povrnjeno od 20 do 80 evrov. Več o akciji si preberite na promocijeslovenija.haier-europe.com.

4 | Foto: Haier Foto: Haier

Naročnik oglasnega sporočila je Haier Europe. 

Ne spreglejte