Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 10. 2014,
11.39

Osveženo pred

5 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

študentska soba ustvarjanje dodatki

Petek, 3. 10. 2014, 11.39

5 let

Pet idej, s katerimi lahko polepšate študentsko sobo (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pri opremljanju študentskih sob prideta do izraza ustvarjalnost in iznajdljivost. Predstavljamo nekaj preprostih in poceni idej, s katerimi bo prostor takoj lepši.

1. Stojalo za nakit Prva ideja bo všeč dekletom, ki rada nosijo nakit. Da bo ta lepo organiziran in se ne bo vozlal ali izgubil, ga lahko razporedite na stojalo, narejeno iz starega predala. Vanj zabijete nekaj žebljev ali risalnih žebljičkov, ga postavite na polico ali obesite na steno, prstane in uhane pa lahko položite na rob predala.

2. "Oglasna deska" Da boste imeli vse obveznosti pred očmi in ne boste pozabili na nič, si naredite pano, na katerega boste prilepili urnik, sporočila, lahko pa tudi fotografije in kakšne spominke s potovanj. Za ta projekt lahko uporabite pluto, stiropor ali debelejši karton, lepo pa se obnese tudi večji okvir za sliko. Če izberete kos pločevine, lahko uporabite tudi magnetke.

3. Iz kartonske embalaže v posodico za pisala Za malce reda na pisalni mizi poskrbite z lončki za pisala in preostale pisarniške potrebščine. Ne kupujte jih, saj lahko uporabite kar čiste tetrapake ali kozarčke za vlaganje.

4. Škatle za čevlje so lahko tudi predali Majhne študentske sobice, ki si jih običajno delita dva študenta, lahko hitro ustvarjajo vtis nereda. Drobnarije lahko pospravite v škatle za čevlje, ki jih polepšate tako, da jih ovijete v lep ovojni papir.

5. Spomini na prijatelje in družino Vsaj na začetku študijske poti študente neredko daje domotožje. Fotografije domačih in prijateljev, ki morda študirajo na drugem koncu, so tako lahko lep okras in tudi pomoč v trenutkih, ko ne gre vse po načrtih. Ob steni lahko napeljete vrvico, nanjo pa z lesenimi ščipalkami za perilo pripnete fotografije, te na zid nalepite s pisanim lepilnim trakom ali pa sami ustvarite okvirje za slike.

Ne spreglejte