Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
1. 6. 2013,
11.45

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

ličenje ličila

Sobota, 1. 6. 2013, 11.45

7 let, 12 mesecev

Kotiček, ki diši po ženski!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Vsaka ženska ima v stanovanju prostorček, kjer so spravljeni vsi njeni lepotilni pripomočki in kamor se zateče med ličenjem in razvajanjem. Kako ga urediti v oazo ženstvenosti?

Tiste ženske, ki brez ličenja ne morete, imate svoja ličila in lepotilne pripomočke bržkone zložene kot male zaklade in jim namenjate poseben prostor. Če je še pred leti kot obvezen kos spalnic v pohištvenih salonih veljala komoda z ogledalom, ta prikupen kos pohištva počasi izginja iz naših domov. Kljub temu pa si lahko lepotne navdušenke uredite lep in urejen kotiček za sproščanje in lepotičenje. Kje se ličite? Se najraje ličite v kopalnici pred kopalničnim ogledalom? Potem se vaši sostanovalci najbrž pritožujejo nad ličili, ki jih puščate za sabo. Roko na srce, čopič za nanašanje pudra nima kaj iskati blizu zobne ščetke, vaš dragi pa lahko škatlico s senčili za oči zamenja tudi za embalažo zobne nitke. Ne, ličila vedno pospravljajte na za to določeno mesto, lahko je to polička v kopalnici, predalnik na kolescih, komoda ali dobra stara mizica z ogledalom.

Uredite si prostor po svojih željah Svoj prostor za lepotičenje si uredite tako, da se boste tam počutile kar najbolj ženstveno. Imate rade sveže cvetje? Naj na mizici ne manjka šopek rož. Vam je noro všeč ličenje, kot ga je v Cannesu razkazovala Nicole Kidman? Izrežite njeno fotografijo iz revije in si jo pripnite v bližino … Okoli ogledala lahko naredite celo kolaž žensk, ki vas navdihujejo s svojo lepoto in slogom. Kupite lepe okvirje za slike in uokvirite nekaj svojih najljubših fotografij. Bodite redoljubni Vsake tri mesece skrbno preglejte zbirko ličil in zavrzite tista, ki jim je pretekel rob uporabnosti ali jih le ne uporabljate več. Čopiče in blazinice za nanašanje ličil in pudra umijte enkrat tedensko (namočite jih v mešanici tople vode in čistilne emulzije za obraz ali otroškega šampona). Lake za nohte lahko shranjujete v veliki stekleni posodi, morda kar v okroglem akvariju, parfume pa zložite na ličen krožnik ali pladenj. Tudi nakit razvrstite tako, da bo vedno na očeh – kupite ali naredite si stojalca za ogrlice, prstane in zapestnice, ali na okvir ogledala zabijte žebelj.

Ne spreglejte