Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
9. 1. 2018,
10.01

Osveženo pred

6 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

#zanase #zanaše EP Hrvaška 2018 rokomet

Torek, 9. 1. 2018, 10.01

6 let, 3 mesece

Treba je ostati optimist: priložnost bodo dobili mlajši

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15
Slovenski rokometaši #zanaše | Foto Siol.net

Foto: Siol.net

Okoli slovenske rokometne reprezentance se pred evropskim prvenstvom, ki se bo konec tedna začelo na Hrvaškem, govori bolj ali manj o poškodbah, a igralci in njihov selektor Veselin Vujović ne obupujejo. Niso iz takega testa. Vsak zaplet je nov izziv. Treba je ostati optimist, pravijo domala v en glas.

Bronasta reprezentanca z lanskega svetovnega prvenstva v Franciji je te dni nekoliko spremenjena, selektor Veselin Vujović je moral zaradi poškodb nekaterih nosilcev vpoklicati nove moči, a to bi utegnila biti celo pozitivna stvar, pravi.

"Z navijanjem za rokometaše lahko osvojite tudi Samsung Galaxy S8 - na www.telekom.si/zanase""

"Leto smo začeli smo slabo, upam pa, da ga bomo končali dobro," ocenjuje pred novinarji vselej dobro razpoloženi črnogorski strokovnjak.

veselin vujovic vujović | Foto: Grega Valančič/Sportida Foto: Grega Valančič/Sportida

Vujović si nikoli ne bi mislil

Na reprezentančne priprave je vpoklical nekaj novih moči, gre brez dvoma za talentirane fante, ki imajo zdaj priložnost, da se izkažejo na največjem odru. Vujović upa, da bo tako: "Mogoče mi nikoli ne bi prišlo na misel, da bi dal priložnost tem novim fantom, če v to ne bi bil prisiljen. S tem se širi baza, vidiš nove stvari, velikokrat pa se je že izkazalo, da je nekdo, ki je bil vpoklican naknadno, odlično izkoristil svojo priložnost in bil na koncu najboljši igralec. Naj se to zgodi tudi pri nas!"

Tudi slovenski rokometaši navijajo #zanaše

Glede na to, da bo evropsko prvenstvo potekalo v sosednji Hrvaški, bodo imeli naši rokometaši zagotovo veliko podporo slovenskih navijačev. Tudi oni sami so dokazali, da znajo stiskati pesti in navijati za slovenske športnike. Spodaj si lahko pogledate, kako jim gre od rok in nog navijaški ples #zanaše.

#zanaše - Vid Kavtičnik, Matej Gaber in Gašper Marguč

Rokometna vročica narašča. Takole so se Vid Kavticnik (Videk), Matej Gaber in Gašper Marguč ogrevali z navijanjem #zanaše. 💪

Objavil/a Telekom Slovenije dne 8. januar 2018

Na EP najprej z Makedonijo

Za Slovence se letošnje evropsko rokometno prvenstvo začenja v soboto, 13. januarja, ko se bodo v Zagrebu pomerili z izbrano vrsto Makedonije (ob 19.30). V prvem delu prvenstva jih nato čakata še obračuna z Nemčijo (ponedeljek, 15. januar, ob 18.15) in Črno goro (sreda, 17. januar, ob 20.30).

V drugem delu se slovenska skupina C križa z varaždinsko skupino D, v kateri igrajo reprezentance Španije, Danske, Češke in Madžarske. Po tri najboljše iz vsake skupine prvega dela se uvrstijo v drugi del, s seboj pa prinesejo točke z medsebojnih dvobojev.

Ne spreglejte