Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 5. 2023,
16.55

Osveženo pred

11 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,79

4

Natisni članek

OP Francije Rafael Nadal

Petek, 12. 5. 2023, 16.55

11 mesecev, 2 tedna

Kaj se dogaja z Rafaelom Nadalom

Skrb vzbujajoč posnetek #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,79

4

Rafael Nadal | Kaj se dogaja z Rafaelom Nadalom? | Foto Guliverimage

Kaj se dogaja z Rafaelom Nadalom?

Foto: Guliverimage

Na družbenih omrežjih se je pojavil posnetek teniškega igralca Rafaela Nadala, ki je moral predčasno končati trening. Ali to dokončno pomeni, da se eden najboljših teniških igralcev ne bo udeležil OP Francije?

V teniških krogih in med navijači Rafaela Nadala je završalo, potem ko se je na družbenih omrežjih pojavil posnetek, na katerem je Majorčan sprva naslonjen na ograjo, nato pa se skloni. Več kot očitno je, da se v tistem trenutku ni najbolje počutil, nato pa je po krajšem premoru odšel proti klopi. Ob tem se mnogi upravičeno sprašujejo, ali bo "kralj peska" sploh prišel na OP Francije, kjer je zmagal že 14-krat in je daleč največji rekorder na pariškem pesku.

Rafael Nadal je svoj zadnji dvoboj igral 18. januarja in je trenutno na 14. mestu lestvice ATP. | Foto: Reuters Rafael Nadal je svoj zadnji dvoboj igral 18. januarja in je trenutno na 14. mestu lestvice ATP. Foto: Reuters

Spomnimo, da se Rafael Nadal že vse od januarja ubada s poškodbami. Svoj zadnji dvoboj je igral 18. januarja na OP Avstralije, od takrat naprej pa ga nismo videli več na turnirjih, saj ima težave s kolkom. Sprva so pričakovali, da se bo vrnil ob začetku sezone na pesku, a 36-letni teniški igralec je turnirje odpovedoval kot po tekočem traku, prav tako tudi turnir v Rimu, kjer so zbrani vsi najboljši teniški igralci. Po tej odpovedi so bile vse glasnejše govorice, da Rafe letos bržkone ne bomo videli v Parizu. Zadnji posnetek pa je lahko še dodatna potrditev, da s Špancem ni vse v najlepšem redu.

V primeru, da Nadal dejansko ne bo igral na OP Francije, bo izgubil precejšnje število točk, posledično pa tudi veliko mest na lestvici ATP. Rafa je trenutno na 14. mesto, na vrhu pa je še vedno Novak Đoković.

Preberite še:

Roger Federer
Sportal "Velik udarec za tenis"
Rafael Nadal
Sportal Nadal odpovedal tudi nastop v Rimu
Ne spreglejte