Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 4. 2015,
8.09

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Novak Đoković John Isner Simona Halep

Petek, 3. 4. 2015, 8.09

8 let, 5 mesecev

Novak Đoković Špancu pokvaril zabavo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Novak Đoković je v četrtfinalu premagal Davida Ferrerja, domačin John Isner pa je presenetil Keia Nišikorija. V ženskem finalu se bosta udarili Serena Williams in Carla Suárez Navarro.

Prvi igralec sveta Novak Đoković je v četrtfinalu po dveh nizih pod hladno prho poslal Davida Ferrerja. Španec je ravno včeraj praznoval svoj 33. rojstni dan in verjetno se mu največja želja ni uresničila. Đoković ni najbolje začel dvoboja, saj je Ferrer na začetku povedel s 4:1. Pozneje se je Beograjčan vrnil v igro in prvi niz dobil s 7:5. Drugi niz se je končal z enakim izidom in Đoković se je po slabih dveh urah veselil uvrstitve v polfinale, kjer se bo pomeril z Johnom Isnerjem. Američan je že pred tem nekoliko presenetljivo premagal igralca Keia Nišikorija. Japonec proti Isnerju praktično ni imel nobenih možnosti, saj je ta za zmago potreboval eno uro in deset minut.

V ženski konkurenci sta že znani obe finalistki. V prvem polfinalnem dvoboju je Španka Carla Suárez Navarro premagala povsem razglašeno Andreo Petković. Nemka je bil tokrat na igrišču povsem neprepoznavna. Dvoboj se je končal z izidom 6:3, 6:3. Bolj zanimiv je bil polfinalni dvoboj med prvo igralko sveta Sereno Williams in tretjo igralko na svetovni lestvici Simono Halep. Na koncu je bila boljša 33-letna Američanka, ki je zmagala po treh nizih. Igralki sta na igrišču prebili dve uri in deset minut.

Ne spreglejte