Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 1. 2013,
15.40

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Marija Šarapova Grigor Dimitrov

Ponedeljek, 7. 1. 2013, 15.40

7 let, 12 mesecev

Ima Šarapova novega fanta?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Ruska lepotica Marija Šarapova je priljubljena tema v moških teniških krogih. Odkar se je razšla s slovenskim košarkarjem Sašo Vujačićem, se na naslovnicah še ni pojavil naslednik. Je to Bolgar?

Najboljši bolgarski teniški igralec Grigor Dimitrov je v imenitni formi. Na turnirju v Brisbanu se je prebil v finale, kjer je čestital za zmago Andyju Murrayju, na svetovni jakostni lestvici pa se povzpel na 39. mesto. Nič kaj slaba uvrstitev za 21-letnika, ki velja za enega najbolj nadarjenih igralcev moderne teniške dobe. Pred petimi leti je bil najboljši mladinec sveta, takrat je osvojil tako Wimbledon kot US Open. Zaradi atraktivnih udarcev se ga je ponekod že oprijel vzdevek ''mali'' oziroma ''novi Federer''. Bi pa lahko Dimitrov v bodoče polnil naslovnice tudi zaradi drugačnih razlogov, pri katerih ne igrata glavne vloge lopar in žogica.

Ko je Marija Šarapova v zaključku leta 2012 nastopila na revijalnem turnirju v Milanu, so jo fotografi ujeli v druščini mladega Bolgara. S tem so govorice, da se je med njima spletla resnejša ljubezenska vez, še dodatno oživele. Petindvajsetletna Rusinja se pripravlja na nastop na odprtem prvenstvu Avstralije, ki bo zaradi težav s ključnico tudi njen prvi turnir v tem letu.

Lani se je razšla z dolgoletnim spremljevalcem, slovenskim košarkarjem Sašo Vujačićem, ki ga je športna pot iz Los Angelesa ponesla v Carigrad. Tudi zaročni prstan ni pomagal k temu, da bi slovita ruska-slovenska naveza kronala ljubezen s poroko. Šarapova je še samska, rumeni mediji pa iz tedna v teden odkrivajo, kdo bi lahko na seznamu nasledil Mariborčana. ''Osebnega življenja ne komentiram,'' je dejal Dimitrov radovednim novinarjem po porazu s škotskim asom v nedeljskem finalu. Bolgara so pred meseci povezovali že z romanco s Sereno Williams, a se je Dimitrov govoricam od srca nasmejal.

Ne spreglejte