Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Ponedeljek,
22. 10. 2018,
10.48

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,08

1

Natisni članek

Ana Ivanović

Ponedeljek, 22. 10. 2018, 10.48

5 let, 5 mesecev

Ana Ivanović uspešna tudi s hokejsko palico #video

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,08

1

Ani Ivanović, nekdanji teniški zvezdnici, po končani športni karieri ni dolgčas. Tokrat je gostovala na hokejski tekmi pri Chicago Blackhawks in se s hokejsko palico zelo dobro izkazala.

Nekdanja prva igralka sveta z Bastianom Schweinsteigerjem, svojim partnerjem, že nekaj časa živi v Chicagu. Tokrat so Ivanovićevo v goste povabili Chicago Blackhawks, hokejska ekipa lige NHL, in pokazala je, da je spretna tudi s hokejsko palico. Pred začetkom tekme so zmagovalki OP Francije iz leta 2008 dali nalogo, da poskusi s sredine igrišča zadeti gol.

Ana je bila pri svoji nalogi zelo uspešna in videti je bilo, da se je ob tem še kako zabavala. Njene spretnosti je spremljal tudi Bastian Schweinsteiger, nekdanji nogometaš Bayerna, Manchester Uniteda, zdaj pa član nogometnega kluba Chicago Fire.

Ana Ivanović | Foto:

Nisem vedela, kaj lahko pričakujem

"To je bila moja prva hokejska izkušnja. Bila sem malo nervozna in nisem vedela, kaj lahko pričakujem. Vseeno moram priznati, da je bilo sijajno," je povedala 30-letna Ana Ivanović, ki ima veliko izkušenj s pritiski, ko je bila še aktivna teniška igralka.

"Ko so streljali pred menoj, sem čutila pritisk, ampak sem zelo vesela, da mi je uspelo doseči gol. Zadnji poskus je bila čista sreča, bilo je zabavno. Rada imam hokej. To igro sem vzljubila, ko sem se preselila v Chicago. Že pred tem sem veliko potovala, ampak nisem imela časa, da bi lahko spremljala to igro," je še povedala Ana Ivanović.

Ana Ivanović | Foto: Guliverimage/Getty Images Foto: Guliverimage/Getty Images

Športna upokojitev je bila njena najtežja odločitev

Srbska lepotica se je leta 2016 odločila, da teniški lopar postavi v kot in se posveti družini. Ana in Bastian imata že nekaj časa sina Luko. V svoji karieri je Ana osvojila 15 turnirjev serije WTA, med njimi tudi turnir za grand slam – OP Francije. Ana je priznala, da je bila odločitev, da konča športno kariero, ena najtežjih v življenju.

Ana Ivanović, Novak Đoković
Sportal Novak Đoković in Ana Ivanović: njuni poti sta se kmalu razšli
Ne spreglejte