Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Sreda,
28. 12. 2016,
8.49

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,93

1

Natisni članek

upokojitev slovo WTA tenis Ana Ivanović

Sreda, 28. 12. 2016, 8.49

6 let, 7 mesecev

Ali bo Ana Ivanović končala kariero? Vse bo jasno zvečer.

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,93

1

Ana Ivanović | Foto Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Teniška igralka Ana Ivanović je prek družabnih omrežjih zapisala, da bo v sredo sporočila nekaj zelo pomembnega. Takoj za tem so se začela pojavljati ugibanja, da bi srbska zvezdnica lahko končala svojo športno kariero.

Nekdanja prva igralka sveta je namreč v torek na Twitterju zapisala, da bo v sredo, ob 19. uri po slovenskem času, v živo prek Facebooka sporočila nekaj zelo pomembnega.

Dejstvo je, da v zadnjih letih Ani Ivanović ne gre vse po načrtih. Ana, ki s svojimi 29 leti ne spada več med najmlajše igralke na turneji, je v lanski sezoni zmagala le 15 dvobojev. Zadnji dvoboj je dobila junija, s tem pa je tudi močno padla po svetovni lestvici. Trenutno zaseda 63. mesto.

Obljubila je, da se bo vrnila

Po porazu na OP ZDA, kjer je izpadla v uvodnem krogu, je zatrjevala, da ne razmišlja o športni upokojitvi. "Ugotoviti moram, kaj se dejansko dogaja. V svoji karieri sem že doživela padce, imela sem težka obdobja, a to ni prvič in tudi to bom prebrodila. Boli, ker vem, kaj sem vložila v to," je takrat na novinarski konferenci povedala srbska lepotica.

Nekaj dni pozneje je Ivanovićeva  sporočila, da zaradi poškodbe zapestja predčasno končuje sezono. Ob tem pa obljubila, da se bo zagotovo vrnila. "Sprejela sem težko odločitev, vendar se želim dokončno pozdraviti, tako da bom prihodnje leto lahko igrala brez poškodb. Komaj čakam, da bom spet igrala in da bom zares dobro pripravljena," je povedala zmagovalka OP Francije leta 2008.

Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc

Poleti je dahnila usodni da

Če ji ni šlo vse po načrtih na teniških igriščih, pa je bila veliko bolj uspešna v zasebnem življenju. Ana se je poleti poročila z nogometnim zvezdnikom Bastianom Schweinsteigerjem. Prav zaradi tega so se pojavila ugibanja, ali ni morda noseča.

Ivanovićeva bi morala novo sezono začeti na turnirju v Aucklandu, ki se začne 2. januarja. Karl Budge, direktor turnirja v Aucklandu, je povedal, da se z Beograjčanko še ni slišal. V sredo zvečer bo vse jasno. Ali bo Ana lopar res položila v kot ali pa gre le za marketinško potezo?

Ne spreglejte