Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 11. 2015,
9.05

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Matjaž Brumen Vardar

Petek, 27. 11. 2015, 9.05

8 let

V Gorenju potrdili prihod Matjaža Brumna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Zdaj je tudi uradno. Slovenski rokometaš Matjaž Brumen bo v prihodnji sezoni igral v Gorenju. Velenjski klub in Brumen sta podpisala dveletno pogodbo.

"Po podaljšanju pogodb z nekaterimi igralci, ki so že v našem klubu (Nejc Cehte, Klemen Ferlin, Rok Golčar, Janez Gams, Vid Levc, Gal Cirar), in podpisu dveletne pogodbe s srbskim krožnim napadalcem Alemom Toskićem lahko zdaj v osjem gnezdu tudi uradno pozdravimo levorokega Matjaža Brumna, ki se nam bo pridružil julija 2016 in bo z nami ostal vsaj dve leti," so zapisali na uradni strani kluba.

Pomagal bo s svojimi bogatimi izkušnjami

Desno krilo, ki je v preteklosti igralo tudi za Cimos Koper, v Velenje prihaja iz makedonskega Vardarja. "Gorenje Velenje je klub, ki mi je že od nekdaj predstavljal perspektivno okolje v slovenskem rokometu. Moj cilj in motiv je igrati v klubih, v katerih lahko izpostavim svojo igro, imam vidno vlogo ter pripomorem k napredku in odmevnejšim rezultatom. Cilj prihodnje sezone je nedvomno osvojitev naslova državnih prvakov, želja pa je seveda tudi igranje v ligi prvakov," je uvodoma povedal 33-letni Ljubljančan, ki meni, da ne bo imel težav z vključevanjem v ekipo.

"Ekipo Gorenja Velenja dobro poznam, gre predvsem za mlade, nadarjene igralce, ki imajo veliko potenciala. S trdim, strokovnim in discipliniranim delom lahko od njih pričakujemo veliko. Z Alemom Toskićem bova z izkušnjami pripomogla k nadgradnji celotnega kolektiva. Mislim, da težav pri vključitvi v ekipo ne bo, saj se je lažje vključiti v ekipo slovenskega, zame domačega okolja kakor v ekipo v tuji državi. Ob tem bi se rad zahvalil celotnemu klubu, predvsem trenerju Gregorju Cvijiču, direktorju Mateju Avanzu in preostalemu vodstvu za korektnost pri sodelovanju in sprejetju v kolektiv," je dodal Brumen.

Ne spreglejte