SiolNET. Sportal Rokomet
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V Gorenju potrdili prihod Matjaža Brumna

0

termometer

Zdaj je tudi uradno. Slovenski rokometaš Matjaž Brumen bo v prihodnji sezoni igral v Gorenju. Velenjski klub in Brumen sta podpisala dveletno pogodbo.

"Po podaljšanju pogodb z nekaterimi igralci, ki so že v našem klubu (Nejc Cehte, Klemen Ferlin, Rok Golčar, Janez Gams, Vid Levc, Gal Cirar), in podpisu dveletne pogodbe s srbskim krožnim napadalcem Alemom Toskićem lahko zdaj v osjem gnezdu tudi uradno pozdravimo levorokega Matjaža Brumna, ki se nam bo pridružil julija 2016 in bo z nami ostal vsaj dve leti," so zapisali na uradni strani kluba.

Pomagal bo s svojimi bogatimi izkušnjami

Desno krilo, ki je v preteklosti igralo tudi za Cimos Koper, v Velenje prihaja iz makedonskega Vardarja. "Gorenje Velenje je klub, ki mi je že od nekdaj predstavljal perspektivno okolje v slovenskem rokometu. Moj cilj in motiv je igrati v klubih, v katerih lahko izpostavim svojo igro, imam vidno vlogo ter pripomorem k napredku in odmevnejšim rezultatom. Cilj prihodnje sezone je nedvomno osvojitev naslova državnih prvakov, želja pa je seveda tudi igranje v ligi prvakov," je uvodoma povedal 33-letni Ljubljančan, ki meni, da ne bo imel težav z vključevanjem v ekipo.

"Ekipo Gorenja Velenja dobro poznam, gre predvsem za mlade, nadarjene igralce, ki imajo veliko potenciala. S trdim, strokovnim in discipliniranim delom lahko od njih pričakujemo veliko. Z Alemom Toskićem bova z izkušnjami pripomogla k nadgradnji celotnega kolektiva. Mislim, da težav pri vključitvi v ekipo ne bo, saj se je lažje vključiti v ekipo slovenskega, zame domačega okolja kakor v ekipo v tuji državi. Ob tem bi se rad zahvalil celotnemu klubu, predvsem trenerju Gregorju Cvijiču, direktorju Mateju Avanzu in preostalemu vodstvu za korektnost pri sodelovanju in sprejetju v kolektiv," je dodal Brumen.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin