Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
12. 9. 2023,
14.56

Osveženo pred

7 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,10

Natisni članek

Tadej Mazej Alem Toskić Celje Pivovarna Laško

Torek, 12. 9. 2023, 14.56

7 mesecev, 3 tedne

Iz tabora Celja PL pred tekmo z Gudmejem

Celjani v Hamletovo deželo brez bele zastave

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,10
Celje Pivovarna Laško superpokal 2023 Alem Toskić | Celjski strateg Alem Toskić poudarja, kako slovenski prvak na Dansko ne odhaja z belo zastavo. | Foto Jan Gregorc/www.alesfevzer.com

Celjski strateg Alem Toskić poudarja, kako slovenski prvak na Dansko ne odhaja z belo zastavo.

Foto: Jan Gregorc/www.alesfevzer.com

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so se danes odpravili v Hamletovo deželo, dan kasneje pa jih čaka uvodna tema v skupinskem delu lige prvakov s tradicionalnim mednarodnim tekmecem iz Gudmeja. Tekma danskega in slovenskega prvaka se bo začela ob 20.45.

Celje Trimo Trebnje
Sportal Trimo v derbiju pokvaril načrte slovenskim prvakom

Šestindvajsetkratne državne in 22-kratne pokalne zmagovalce iz Celja v nadaljevanju lige prvakov čakajo sami imenitni tekmeci v skupini B, kot so španska Barcelona, madžarski Veszprem, nemški Magdeburg, francoski Montpellier, poljska Wisla Plock in portugalski Porto.

"Pred nami je zahtevno gostovanje na Danskem, kjer nas bo pričakala vrhunska zasedba s sijajnimi posamezniki. GOG Gudme je svojo prevlado na domači sceni potrdil z zmago v danskem superpokalu, tudi v tej sezoni pa ima zelo visoke ambicije," je pred uvodno tekmo v skupinskem delu dejal celjski strateg Alem Toskić.

"Na Dansko ne odhajamo z belo zastavo. Na tej tekmi bomo dali vse od sebe, želimo prikazati dobro igro. Na tej tekmi nimamo kaj izgubiti," je še dodal srbski strokovnjak na klopi kluba iz mesta ob Savinji.

Celje Pivovarna Laško
Sportal Celjanom prva lovorika v novi sezoni

V soboto izgubili s Trimom

Celjani so v novo sezono vstopili s porazom proti Trimu.  | Foto: Aleš Fevžer Celjani so v novo sezono vstopili s porazom proti Trimu. Foto: Aleš Fevžer Celjani s slabo popotnico odhajajo v Gudme, na sobotni uvodni in osrednji tekmi lige NLB so v domačem Zlatorogu klonili proti trebanjskemu Trimu, ki je poleg Celja in velenjskega Gorenja najbolj resen kandidat za končno zmago v državnem prvenstvu.

"Časa za pripravo ni bilo veliko, a vsi v klubu se zavedamo, da nas v uvodu lige prvakov čaka odlična ekipa, ki goji hitro in enostavno igro. Na Danskem bomo skušali prikazati čim boljšo predstavo, upam na dober izid," je dodal slovenski reprezentant v dresu Celja Tadej Mazej.

Prvi krog najbolj imenitnega klubskega tekmovanja na stari celini bo 13. in 14. septembra. Pari uvodnega kroga v skupina A so Eurofarm Pelister - Kolstad, Kielce - Alborg, Pick Szeged - PSG in Zagreb - Kiel, v skupini B pa GOG Gudme - Celje Pivovarna Laško, Montpellier - Barcelona, Magdeburg - Veszprem in Porto - Wisla Plock.

Krim Mercator : Rapid Bukarešta liga prvakinj
Sportal Krimovke navdušile na Poljskem in zmagale za +18
slovenska rokometna reprezentanca, trening, rokomet splošna, rokometna žoga
Sportal Troboj za prvaka v zadnji sezoni s 14 klubi
Ne spreglejte