Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 11. 2014,
10.14

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Atomic smučarski čevlji

Četrtek, 20. 11. 2014, 10.14

6 let, 7 mesecev

Atomic Memory Fit

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Memory Fit je tehnologija toplotne obdelave smučarskega čevlja, ki zagotavlja maksimalno prileganje. Proces obdelave je izjemno kratek ter preprost, na voljo je v seriji Hawx in Redster.

Prihodnost udobja

Z Memory Fit tehnologijo se manšeta, zunanja školjka in notranji vložek prilagodijo obliki stopala in to obliko ohranijo. Memory Fit plastika se ravno prav razširi in odlično objame stopalo. Sprednji del stopala se lahko razširi za 6 mm, predel gležnja pa se lahko razširi za 10 mm. Rezultat je popolno prileganje stopalu. Ključna sestavina edinstvene Memory Fit plastike je Memolink, ki omogoča lažje preoblikovanje in boljše raztezne lastnosti plastike.

Čevelj po meri, v najkrajšem času

Memory Fit zagotavlja popolno prilagajanje stopalu in je eden izmed najhitrejših načinov toplotne obdelave smučarskih čevljev na svetu. Potrebnih je le pet minut, da se zunanja školjka in manšeta segrejeta na primerno temperaturo. Celoten proces preoblikovanja z Memory Fit tehnologijo pa vam vzame pičlih 12 minut.

1. SEGREVANJE Segrevanje zunanje školjke smučarskega čevlja za 5 minut pri temperaturi 117 °C.

2. OHRANJANJE OBLIKE Vstavljanje notranjega vložka in obuvanje. Ko smučar obuje čevelj, mora mirno stati 2 minuti, da se smučarski čevelj pravilno oblikuje.

3. HLAJENJE Po končanem oblikovanju moramo smučarski čevelj popolnoma ohladiti, tako da ga za 5 minut ovijemo v hladilni ovoj. S tem je proces končan, udobje in oprijem pa popolna.

Prenovljena serija smučarskih čevljev: Hawx 2.0

Izmed vseh novosti nedvomno izstopa prenova smučarskih čevljev ATOMIC Hawx. Obdržali so izjemno udobno širino čevlja in dodali številne novosti. Memory Fit tehnologija toplotne obdelave smučarskega čevlja, 3M™ Thinsulate™ izolacija in Power Shift tehnologija, ki omogoča spreminjanje Flexa in trdote smučarskega čevlja. Prav tako so pri Atomicu prestavili i-flex točke s strani smučarskega čevlja na podplat in tako zagotovili še bolj naravno gibanje stopala in boljši položaj na smučeh. Smučarski čevlji Hawx so zaradi izjemno lahke izdelave najlažji do zdaj ter zagotavljajo popolno razmerje nadzora, agresivnega oprijema in udobja.

Več na: www.atomic.com

Ne spreglejte