Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Torek,
4. 2. 2020,
13.53

Osveženo pred

4 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,69

2

Natisni članek

Darko Milanič Prva liga Telekom Slovenije NK Maribor NK Maribor Denis Klinar

Torek, 4. 2. 2020, 13.53

4 leta, 2 meseca

Poškodba Denisa Klinarja

Klinar zapustil Mariborčane, kaj bo pokazal pregled?

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,69

2

Denis Klinar | Denis Klinar, ki je dvakrat oblekel tudi dres B-reprezentance Slovenije, je zaradi poškodbe zapustil priprave NK Maribor v Turčiji. | Foto Vid Ponikvar

Denis Klinar, ki je dvakrat oblekel tudi dres B-reprezentance Slovenije, je zaradi poškodbe zapustil priprave NK Maribor v Turčiji.

Foto: Vid Ponikvar

Nogometni tabor Maribora v Turčiji po novem šteje igralca manj, saj se je zaradi poškodbe kolena v domovino predčasno vrnil Denis Klinar. Dodatni pregledi bodo dali odgovor na vprašanje, ali bo moral desni bočni branilec na operacijo. Vijolice se bodo danes v prijateljski tekmi v Beleku pomerile z dunajskim Rapidom.

Ante Šimundža
Sportal Mura končno odpravila neverjeten urok, enajstica Domžal #video

Trener Maribora Darko Milanič do konca priprav v Turčiji ne bo mogel računati na Denisa Klinarja, ki si je poškodoval koleno in v dopoldanskih urah odpotoval v domovino.

Bo moral pod nož?

Klinar je v tej sezoni za Maribor zbral deset nastopov v prvi ligi. | Foto: Blaž Weindorfer / Sportida Klinar je v tej sezoni za Maribor zbral deset nastopov v prvi ligi. Foto: Blaž Weindorfer / Sportida "Opravil je pregled v Beleku, preiskave in magnetna resonanca postavljajo sum na poškodbo meniskusa. Dokončna odločitev o morebitnem operativnem posegu bo sprejeta v najkrajšem možnem času, o dolžini odsotnosti z igrišč še ni mogoče govoriti," je pojasnil klubski zdravnik dr. Matjaž Vogrin.

Klinar, nekdanji desni bočni branilec Šmartnega, velenjskega Rudarja, ljubljanske Olimpije in madžarskega prvoligaša Akademija Puškaš, je v Turčiji odigral le tekmo z Lechem (0:3), na kateri je odigral 30 minut. Klinar bo ta mesec dopolnil 28 let, pri Mariboru pa se poteguje za mesto na igralnem položaju desnega branilca s slovenskim reprezentantom Martinom Milcem.

Matko Obradović Rudi Požeg Vancaš
Sportal Dvojni šok za Muro. Ko ima hudič mlade, jih ima veliko.

Milanič proti staremu znancu Barišiću

Nogometaši Maribora bodo danes v Beleku nadaljevali spored pripravljalnih tekem. V sosedskem obračunu se bodo pomerili z dunajskim Rapidom, trener Milanič pa se bo srečal s starim znancem, s katerim je tekmoval že v avstrijskem prvenstvu, pozneje pa tudi v Prvi ligi Telekom Slovenije.

Ko je bil Zoran Barišić trener Olimpije, je bil njegov pomočnik zdajšnji prvi trener Aluminija Slobodan Grubor.  | Foto: Urban Urbanc/Sportida Ko je bil Zoran Barišić trener Olimpije, je bil njegov pomočnik zdajšnji prvi trener Aluminija Slobodan Grubor. Foto: Urban Urbanc/Sportida

Športni direktor zeleno-belih iz avstrijske prestolnice je namreč nekdanji trener Olimpije Zoran Barišić. Dvoboj se bo začel ob 15.30.

Endri Čekiči Cekici
Sportal Drugi najboljši strelec Olimpije zapustil priprave v Turčiji
Andrej Panadić
Sportal Ponosni Hrvat, ki noče soliti pameti Slovencem, ampak pomagati
Ne spreglejte