Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Petek,
9. 2. 2024,
18.15

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

NK Rogaška NK Tabor Sežana NK Radomlje NK Mura NK Maribor NK Maribor NK Koper NK Domžale NK Celje NK Bravo NK Aluminij Prva liga Telemach 1. SNL

Petek, 9. 2. 2024, 18.15

2 meseca, 2 tedna

Zimski prestopni rok v Sloveniji: kdo je prišel, kdo pa odšel?

Tvegana poteza Olimpije. Si je z najboljšim strelcem zabila avtogol?

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45
Rui Pedro | Olimpija bo v spomladanski del sezone vstopila brez najboljšega strelca Ruija Pedra, edinega nogometaša, ki je v jesenskem delu 1. SNL dosegel dvomestno število zadetkov. | Foto www.alesfevzer.com

Olimpija bo v spomladanski del sezone vstopila brez najboljšega strelca Ruija Pedra, edinega nogometaša, ki je v jesenskem delu 1. SNL dosegel dvomestno število zadetkov.

Foto: www.alesfevzer.com

Za malo denarja, tako vsaj rado pravijo, ne dobiš veliko glasbe. Tako je tudi v nogometu. Slovenski klubi v zimskem prestopnem roku tudi tokrat ne pretiravajo z nakupi, ampak sklepajo manj razkošnim finančnim okvirjem primerne posle. Znova ne manjka prihodov posojenih in prostih igralcev, kar pa zadeva prodaje, sta za najbolj odmevni in donosni poskrbela kluba iz spodnje polovice razpredelnice, znova ambiciozna Mura in zadnjeuvrščena Rogaška. Olimpija si je privoščila tvegano potezo, čudi pa pomanjkanje ponudb za najboljše, kar ponuja 1. SNL. Za rednega reprezentanta Timija Maxa Elšnika.

Trener Celja Damir Krznar in njegov pomočnik Mihael Mikić imata v knežjem mestu na razpolago zelo kakovostno zasedbo z dolgo klopjo. | Foto: Jure Banfi/alesfevzer.com Trener Celja Damir Krznar in njegov pomočnik Mihael Mikić imata v knežjem mestu na razpolago zelo kakovostno zasedbo z dolgo klopjo. Foto: Jure Banfi/alesfevzer.com Jesenski prvaki Celjani so uresničili željo strokovnega vodstva na čelu s trenerjem Damirjem Krznarjem. Ne le, da so ohranili najmočnejšo zasedbo, ki je bila v jesenskem delu točkovno razred zase, ampak so jo še okrepili. Pa ne le z novimi imeni, med katerimi izstopa hitronogi Luka Menalo, nekdanji nogometaš Olimpije, ampak tudi s povratnikoma Aljošo Matkom in Mariom Kvesićem.

Ko bosta dokončno prebrodila težave, nastale zaradi daljše odsotnosti z igrišč, bi lahko Celje napadlo tekmece še z večjim številom topov. In to takšnih, ki dobro vedo, kako in kam streljati, ko je glavni cilj lovorika in se spopadaš s pritiskom. V knežje mesto je prišel tudi izkušeni branilec Aljaž Krefl, v katerem Olimpija ni več prepoznala dodane vrednosti.

Olimpija ostala brez najboljših strelcev, kapetan pa ostaja

Najboljši strelec 1. SNL Rui Pedro je na stranskem tiru, pri Olimpiji pa ostaja kapetan Timi Max Elšnik, po oceni Transfermarkta najdražji nogometaš Prve lige Telemach (1,5 milijona evrov). | Foto: Jure Banfi/alesfevzer.com Najboljši strelec 1. SNL Rui Pedro je na stranskem tiru, pri Olimpiji pa ostaja kapetan Timi Max Elšnik, po oceni Transfermarkta najdražji nogometaš Prve lige Telemach (1,5 milijona evrov). Foto: Jure Banfi/alesfevzer.com Zmaji za Celjani zaostajajo deset točk. V zimskem prestopnem roku so nameravali pripeljati kar nekaj ''kapitalcev'', vodstvo kluba je napovedovalo vsaj dva, a razen nekdanjega velikega hrvaškega upa Antonia Marina, ki je jeseni stagniral pri zagrebškem Dinamu, trenerju Zoranu Zeljkoviću niso ponudili veliko razlogov za zadovoljstvo. Po tvegani potezi, ko so se odrekli najboljšemu strelcu 1. SNL Ruiju Pedru, krivdo za nesporazum naprtili na pleča njegovih požrešnih agentov, v prihodnje pa ne nameravajo dati priložnosti tudi drugemu najboljšemu strelcu Olimpije Mustafi Nukiću, bo moral branilec naslova najti razigranega posameznika v napadu drugje. V taboru zmajev vseeno verjamejo, da ostaja klop dovolj široka za uresničitev načrtov. 

Je pa zanimivo, da kapetan Timi Max Elšnik kljub vsemu, kar je pokazal za Olimpijo, zlasti pa za izbrano vrsto, še ni prejel zadovoljive ponudbe katerega izmed tujih klubov, ki je vsaj stopničko ali dve višje od Ljubljančanov. Računica vodstva je lahko v tem primeru preprosta in učinkovita. Če bo ostal do konca sezone, nato pa zaigral še na Euru, kjer v dresu reprezentance praviloma ne razočara, bo njegova vrednost skokovito narasla, nato pa bi lahko bila poleti njegova prodaja še donosnejša.

Maribor pripeljal Barišića, rekordni posel Mure

Maks Barišić želi nadaljevati tradicijo številnih nekdanjih nogometašev Kopra, ki so blesteli v dresu Maribora. | Foto: Jure Banfi/alesfevzer.com Maks Barišić želi nadaljevati tradicijo številnih nekdanjih nogometašev Kopra, ki so blesteli v dresu Maribora. Foto: Jure Banfi/alesfevzer.com Pri Kopru je zadišalo po spremembah že s prihodom novega trenerja Aleksandra Radosavljevića, nato pa se je prevetril še igralski kader. Prevladujejo hrvaški prišleki. Kanarčki s tem izgubljajo povezanost z domačim primorskim okoljem, je pa med novinci že kar nekaj dokazanih imen, s katerimi namerava Koper nadaljevati lov na Evropo.

Bonifiko je zapustil tudi Maks Barišić, ki po vrnitvi na zelenice še ni ujel forme, s katero je blestel pod vodstvom Zeljkovića v jesenskem delu 2021/22. V svoje vrste ga je privabil Maribor in poskrbel za eno redkih okrepitev, ki se je že dokazala v slovenskem okolju. Športni direktor Marko Šuler se je znova odločil za prihod kopice novih, manj poznanih obrazov, ki pa so prejeli tudi zeleno luč Anteja Šimundže. Bo imel Maribor tokrat več sreče pri izbiri afriških napadalcev? Zadnja izkušnja z Nigerijcem Ishaqom Rafiujem se je izkazala za zgrešeno investicijo.

Bravo se je pri iskanju napadalca, ki je še okrepil konkurenco, odločil za starega znanca, povratnika Milana Tučića. Odlično pozna šišensko okolje in bi se lahko hitro vklopil v prvoligaško kolesje, kjer je z mladim ljubljanskim klubom že znal mešati štrene velikanom.

Dardan Shabanhaxhaj je poskrbel za rekorden posel v zimskem prestopnem roku. Rubin iz Kazana je zanj odštel 1,2 milijona evrov. | Foto: Jure Banfi/alesfevzer.com Dardan Shabanhaxhaj je poskrbel za rekorden posel v zimskem prestopnem roku. Rubin iz Kazana je zanj odštel 1,2 milijona evrov. Foto: Jure Banfi/alesfevzer.com

Podobno, kar zadeva poznavanje lokalnega okolja, velja za Aljaža Antolina in Žigo Lacija. Vrnila sta se na Fazanerijo, kjer sta nekdaj že obetala, a se nato odpravila v Maribor oziroma Grčijo. Črno-beli so si z rekordno prodajo avstrijskega napadalca Dardana Shabanhaxaja, znesek presega milijon evrov, a bo določen delež prejel tudi graški Sturm, napolnili klubsko blagajno. Prihod Roberta Korena na položaj športnega direktorja je Prekmurcem vlil svež zagon, prišlo je še nekaj znanih obrazov iz 1. SNL, s pomočjo katerih se želi Mura čim prej povzpeti v zgornjo polovico razpredelnice.

S prihodi so bili to zimo skopi pri Domžalah, a imajo že od prej tako širok kader, v katerem prevladujejo mladi igralci, da to ne bi smelo predstavljati težav. Sodeč po vedno boljših in učinkovitih predstavah v zimskem pripravljalnem obdobju jih je trener Dušan Kosić znal zliti v celoto, ki bi lahko prinašala boljše rezultate od tistih, s katerimi so bližje dnu kot pa vrhu.

Finančno okrepljena Rogaška še verjame, a ...  

Sandro Jovanović, najboljši nogometaš Aluminija, ostaja v Kidričevem. | Foto: Jure Banfi/alesfevzer.com Sandro Jovanović, najboljši nogometaš Aluminija, ostaja v Kidričevem. Foto: Jure Banfi/alesfevzer.com Kar zadeva "troboj" za obstanek, po jesenskem delu kaže najbolje Aluminiju. Kidričani niso ničesar prepustili naključju, ampak se še okrepili. Najbolj so veseli, da je za zdaj ostal pri njih ''nesojeni'' reprezentant Sandro Jovanović, veliko si obetajo od hrvaškega povratnika Marka Brkljače in Janeza Piška, ki se je iz BiH vrnil v domovino. Manj okrepitev so za zdaj pripeljali Radomljani. Nekdanjemu kapetanu Sandiju Nuhanoviću so od srca privoščili odhod k Muri, kjer se bo spopadel z zahtevnostjo, ki jo prinašajo višji tekmovalni cilji, so pa tudi z nekaterimi odhodi izkristalizirali podobo udarne zasedbe. Najbolj so veseli, da za zdaj ostaja prvi strelec Madžid Šošić.

Prednost pred Rogaško je in ni velika. Znaša šest točk, zadnjeuvrščeni klub pa ostaja prepričan, da bi lahko v spomladanskem delu ne le ujel, ampak tudi prehitel najbližje sosede na lestvici. Da se zmore priti do reprezentance, nato pa še velikega prestopa tudi iz kluba, ki je povsem na dnu, je spoznanje, ki polni srca nogometnih delavcev v Rogaški Slatini.

Nejc Gradišar je prejšnji mesec dosegel zmagoviti zadetek na reprezentančni prijateljski tekmi v San Antoniu. | Foto: Reuters Nejc Gradišar je prejšnji mesec dosegel zmagoviti zadetek na reprezentančni prijateljski tekmi v San Antoniu. Foto: Reuters

Namesto Nejca Gradišarja, čigar plačana odškodnina z Madžarske bo še kako olajšala delovanje kluba v prihodnje, bo po novem za zadetke zadolžen Patrik Mijić, strelsko najbolj vroč posameznik, kar zadeva vse klube 1. SNL med zimskimi pripravami. Pa čeprav je Hrvat odigral le štiri tekme, na katerih pa je zadel v polno kar osemkrat. Rogaško je okrepilo še nekaj slovenskih povratnikov v 1. SNL, optimizma ne manjka, tako da velja pričakovati še dinamično in pestro nadaljevanje prvenstva.

Čeprav ima Celje lepo prednost pred zasledovalci, Rogaška pa ni povsem blizu sosedom, bi se lahko vse skupaj še zapletlo. Nogomet je vendarle nepredvidljiv, še vedno pa poteka zimski prestopni rok. Slovenski klubi imajo čas za sklepanje novih poslov vse do 15. februarja.

Zimski prestopni rok v 1. SNL:

Celje
Prišli: Rolando Aarons/Jam (brez kluba), Sunday Adetunji/Nig (Čukarički/Srb), Stian Džumhur (Rudar Velenje – konec posoje), Žan Karničnik (Ludogorec/Bol), Aljaž Krefl (Olimpija), Luka Menalo/BiH (Dinamo Zagreb/Hrv - posoja), 
Odšli: Lovro Bizjak (brez kluba), Domen Justinek (Bistrica), Vid Koderman (Radomlje), Julien Lamy/Fra (Mura)


Olimpija
Prišla: Gal Lubej Fink (Bravo), Antonio Marin/Hrv (Dinamo Zagreb/Hrv)
Odšli: Pascal Juan Estrada/Avt (Altach/Avt), Nemanja Gavrić (Radomlje), Aljaž Krefl (Celje), Tihomir Maksimović (Bravo - posoja), Marko Mijailović/Srb (brez kluba)


Koper
Prišli:
Karlo Bručić/Hrv (Varaždin/Hrv), Kevin Čustović/Šve (Vejle/Dan), Tino Blaž Jauš/Hrv (Hajduk Split/Hrv - posoja), Deni Jurić/Hrv (Dinamo Zagreb/Hrv - posoja), Tim Kruljac (Triglav Kranj), Petar Petriško/Hrv (Dubrava/Hrv), Ahmed Sidibe/Fra (St. Etienne B/Fra), Wisdom Sule Aondowase/Nig (brez kluba), Fran Tomek/Hrv (Dubrava/Hrv) 
Odšli: Maks Barišić (Maribor), Toura Diaby/Fra (Rogaška), Mamadou Diarra/Fra (Paris 13. Atletico/Fra), Luka Kambić (Rogaška), Nardin Mulahusejnović/BiH (brez kluba), Ramazan Orazov/Kaz (Aktobe/Kaz)


Maribor
Prišli:
Maks Barišić (Koper), Edgard Beugre/SlO (AS Denguele/SlO), Redwan Bourles/Fra (brez kluba), Pijus Širvys/Lit (Panevezys/Lit), Lan Vidmar (Bistrica)  
Odšli: Aljaž Antolin (Mura), Anej Ferčec (Dravograd – posoja), Ignacio Guerrico/Arg (Aldosivi/Arg), Brih Horvat (Bistrica – posoja), Enej Klampfer (Dravograd – posoja), Xhuliano Skuka/Alb (Metz/Fra – konec posoje), Marcos Tavares ml. (Bistrica - posoja), Vladan Vidaković/Srb (Yverdon/Švi)


Bravo
Prišli:
Victor Ntino-Emo Gidado/Nig (KSM Sport FA/Nig), Jan Gorenc (KAS Eupen/Bel - posoja), Tihomir Maksimović (Olimpija - posoja), Milan Tučić (Sapporo/Jap)
Odšli: Nikola Janjić/Hrv (Osijek/Hrv – konec posoje), Gal Lubej Fink (Olimpija), Luka Štor (Maccabi Petah Tikva/Izr), Marin Žgomba/Hrv (Istra 1961/Hrv - konec posoje) 


Mura
Prišli:
Aljaž Antolin (Maribor), Žiga Laci (AEK Atene B/Grč), Julien Lamy/Fra (Celje), Henrik Nerguti/Alb (Beltinci – konec posoje), Sandi Nuhanović (Radomlje)
Odšli: Tarik Bagola (Beltinci – posoja), Žan Črnko (Beltinci), Gaber Dobrovoljc (Radomlje), Nenad Ignjić (Beltinci), Roko Jurišić/Hrv (Osijek/Hrv), Darick Kobie Morris/Hrv (Hakka/Kit), Nikola Petković/Srb (brez kluba), Dardan Shabanhaxaj/Avt (Rubin Kazan/Rus), Mihajlo Spasojević/Srb (Grafičar/Srb)


Domžale
Prišli:
Edvin Krupić (Bistrica – konec posoje), Lovro Štubljar (Empoli/Ita - posoja), Miha Vrhovnik (Brinje Grosuplje – konec posoje)
Odšli: Gašper Černe (Beltinci - posoja), Lucas Erjavšek (Tolmin – posoja), Mirza Hasanbegović/Šve (Mezieres/Fra), Morre Makadji/Fra (Triglav Kranj - posoja), Sascha Marasović/Hrv (GOŠK Gabela/BiH), Denny Tiganj (Brinje Grosuplje - posoja)


Aluminij
Prišli:
Andraž Borovnik (Bistrica – konec posoje), Marko Brkljača/Hrv (Dinamo Zagreb/Hrv - posoja), Tom Kljun (Lecce/Ita), Janez Pišek (Borac Banja Luka/BiH), Barnabas Tanyi/Mad (Brežice) 
Odšla: Dario Maričević/Hrv (brez kluba), Daniel Skiba/Pol (Chojniczanka/Pol)


Radomlje
Prišli:
Moses Zambrang Barnabas/Nig (Sesvete/Hrv), Gaber Dobrovoljc (Mura), Nemanja Gavrić (Olimpija), Vid Koderman (Celje) 
Odšli: Filip Andjelić (Svoboda), Matko Babić/Hrv (Rudeš/Hrv), Nermin Bijelonja/BiH (Bilje - posoja), Lan Leške (Krško), Marko Merdović/ČG (Slovačko/Češ – konec posoje), Sandi Nuhanović (Mura), Dominik Prpić/Hrv (Hajduk Split/Hrv – konec posoje), Rok Štorman (Brinje Grosuplje - posoja), Žan Žaler (Brinje Grosuplje - posoja)


Rogaška
Prišli:
Toura Diaby/Fra (Koper), Luka Kambić (Koper), Cene Kitek (Fužinar), Gal Kurež (Tikveš/SMk), Di Mateo Lovrič/Hrv (Široki Brijeg/BiH), Patrik Mijić/Hrv (Vion/Slk), Ajdin Mulalić (Željezničar/BiH - posoja), Marko Prenklapaj/Hrv (Lučko/Hrv), Matija Ruškovački/Hrv (Dinamo Zagreb U-19/Hrv)
Odšli: Jan Andrejašič (brez kluba), Žan Benedičič (Žalgiris/Lit), Petar Čuić/Hrv (brez kluba), Nejc Gradišar (Fehervar/Mad), Roko Kurtović/Hrv (brez kluba), Božidar Mitrevski/SMk (Litex Loveč/Bol), Andrej Pavlović/Hrv (Wacker Burghausen/Nem)

Prijateljske tekme v zimskem pripravljalnem obdobju:

Celje

Datum Tekma Strelci za Celje
13. 1. Dinamo Zagreb (Hrv/1) : Celje 2:0 /
16. 1. Celje : Osijek (Hrv/1) 1:0 Prutsev
22. 1. Celje : Pogon Szczecin (Pol/1) 1:1 avtogol
26. 1. Celje : Prishtina (Kos/1) 3:1 Zec, Bajde, Dulca
30. 1. Celje : Austria Lustenau (Avt/1) 0:1 /
4. 2. Celje : Aluminij (Slo/1) 4:1 Popović 3, Prutsev

Olimpija

Datum Tekma Strelci za Olimpijo
13. 1. Olimpija : Jarun (Hrv/2) 8:0 Jakupović 3, Ačimović, Brest, Bristrić, Diogo Pinto, Jorge Silva
22. 1. Olimpija : Debrecen (Mad/1) 4:0 Diogo Pinto, Bristrić, Raul, Ne. Motika
24. 1. Olimpija : Ludogorec Razgrad (Bol/1) 0:3 /
27. 1. Olimpija : Novi Pazar (Srb/1) 2:2 Ristić, Ne. Motika
27. 1. Olimpija : Banik Ostrava (Češ/1) 2:3 Raul, Jakupović
3. 2. Olimpija : Wolfsberger AC (Avt/1) 0:1 /

Koper

Datum Tekma Strelci za Koper
13. 1. Koper : Osijek (Hrv/1) 0:2 /
17. 1. Koper : Hajduk Split (Hrv/1) 1:1 Groznica
21. 1. Koper : Zaglebie Lubin (Pol/1) 0:2 /
24. 1. Koper : Fakel Voronež (Rus/1) 0:2 /
27. 1. Koper : WSG Tirol (Avt/1) 2:1 Vešner Tičić, Jelenič
2. 2. Koper : Kolubara (Srb/2) 2:2 Sule, Petriško
3. 2. Koper : Sarajevo (BiH/1) 1:0 Jurić

Maribor

Datum Tekma Strelci za Maribor
16. 1. Nafta (Slo/2) : Maribor 0:3 Jakupović 2, Barišić
22. 1. Maribor : Trenčin (Slk/1) 0:0 /
25. 1. Maribor : Lech Poznan (Pol/1) 0:3 /
28. 1. Maribor : Šahtar Doneck (Ukr/1) 0:0 /
1. 2. Maribor : Surkhon Termez (Uzb/1) 3:0 Jakupović 3
1. 2. Maribor : Tuzla City (BiH/1) 0:0 /
7. 2. Maribor : Bistrica (Slo/2) 3:0 Kolar, Uskoković, Iličić

Bravo

Datum Tekma Strelci za Bravo
17. 1. Rijeka (Hrv/1) : Bravo 0:0 /
20. 1. Bravo : Austria Celovec (Avt/1) 1:1 Hribar
26. 1. Bravo : Ried (Avt/2) 1:2 Tučić
30. 1. Bravo : Rukh Vynnyky (Ukr/1) 3:0 Poplatnik, Ivanšek, Selan
31. 1. Bravo : Hartberg (Avt/1) 1:0 Stanković
3. 2. Slovan Bratislava (Slk/1) : Bravo 1:1 Tučić

Mura

Datum Tekma Strelci za Muro
20. 1. Mura : Velež Mostar (BiH/1) 1:2 Proleta
22. 1. Mura : Kisvarda (Mad/1) 1:3 Kasalo
24. 1. Mura : Rakow Czestochowa (Pol/1) 1:0 Cottrell
26. 1. Mura : TS Galaxy (JAR/1) 1:5 Kasalo
28. 1. Mura : Arsenal Tula (Rus/2) 0:0 /
3. 2. Mura : Bistrica (Slo/2) 2:0 Jovičević, Lamy

Domžale

Datum Tekma Strelci za Domžale
13. 1. Austria Celovec (Avt/1) : Domžale 3:2 Markuš, avtogol
20. 1. Domžale : Leoben (Avt/2) 0:0 /
23. 1. Domžale : Slask Wroclaw (Pol/1) 1:2 Topalović
26. 1. Domžale : Rukh Vynnyky (Ukr/1) 3:2 Stuparević 2, Krupić
27. 1. Domžale : Javor Ivanjica (Srb/1) 3:1 Topalović, Kolobarić, Krstovski
3. 2. Domžale : Hartberg (Avt/1) 5:3 Pišek, Perc, Šturm, Markuš, Topalović
3. 2. Domžale : Brinje Grosuplje (Slo/2) 1:1 Krupić

Radomlje

Datum Tekma Strelci za Radomlje
9. 1. Radomlje : Rijeka (Hrv/1) 0:2 /
13. 1. Radomlje : Triglav Kranj (Slo/2) 4:1 Šošić 2, Pogačar, Močnik
19. 1. Orijent (Hrv/2) : Radomlje 1:3 Cruz, Nuhanović, Šošić
20. 1. Istra 1961 (Hrv/1) : Radomlje 1:2 Davidović 2
23. 1. Radomlje : Makedonija GJP (SMk/1) 2:0 Cruz, Šošić
27. 1. Radomlje : Brinje Grosuplje (Slo/2) 2:4 Gavrić, Ljutić
30. 1. Radomlje : Tekstilac (Srb/2) 3:0 Vokić, Cruz, Šošić
31. 1. Radomlje : Radnički Beograd (Srb/2) 0:1 /
3. 2. Primorje (Slo/2) : Radomlje 0:3 Gavrić, Cruz, Krolo

Aluminij

Datum Tekma Strelci za Aluminij
9. 1. Aluminij : Hajduk Split (Hrv/1) 0:3 /
15. 1. Aluminij : Rudar Velenje (Slo/2) 3:0 Baskera 2, Susso
20. 1. Aluminij : Rudeš (Hrv/1) 2:3 Gorenak, Martić
24. 1. Aluminij : Sarajevo (BiH/1) 0:3 /
27. 1. Aluminij : Makedonija GJP (SMk/1) 1:0 Jovan
4. 2. Celje (Slo/1) : Aluminij 4:1 Brkljača

Rogaška

Datum Tekma Strelci za Rogaško
6. 1. Dinamo Zagreb (Hrv/1) : Rogaška 1:0 /
12. 1. Rudeš (Hrv/1) : Rogaška 1:3 Gradišar 2, Satchwell
20. 1. Rogaška : Bdin Vidin (Bol/2) 0:0 /
24. 1. Rogaška : Tekstilac (Srb/2) 4:1 Mijić 4
27. 1. Rogaška : Radnički Beograd (Srb/2) 3:2 Mijić 2, Kitek
30. 1. Rogaška : Javor Ivanjica (Srb/1) 1:1 Mijić
3. 2.  Rogaška : Kolubara (Srb/2) 5:1 Mijić, Korošec, Thalisson, Satchwell, Flis
Ne spreglejte