Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Ponedeljek,
8. 9. 2014,
10.27

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

NK Maribor NK Maribor krvodajalska akcija Ljudski vrt

Ponedeljek, 8. 9. 2014, 10.27

4 leta, 10 mesecev

Toliko povpraševanja, da bi napolnili več Ljudskih vrtov

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
V Mariboru se je ob 9. uri začela prodaja vstopnic za domače dvoboje slovenskih prvakov v ligi prvakov. Vijolice sporočajo navijačem, da danes v Ljudskem vrtu poteka tudi krvodajalska akcija.

Povpraševanje po vstopnicah za domače tekme mariborskega kluba v ligi prvakov je ogromno. Nekateri navijači niso želeli ničesar prepustiti naključju, tako da so se pred prodajna mesta napotili že v noči na ponedeljek. Ob treh zjutraj jih je bilo že toliko, da so si v sproščenem vzdušju krajšali čas celo z igranjem nogometa po južni ploščadi, ob 9. uri pa si kot eni izmed prvih zagotovili vstopnice za nogometna nebesa, ki bodo v tem letu trikrat obiskala mesto ob Dravi. Takrat so bile vrste za nakup že zelo dolge, prodaja pa mineva v optimističnem razpoloženju, saj so nogometni ljubitelji na Štajerskem prepričani o novih evropskih podvigih vijolic.

Prodajajo se kompleti vstopnic

V taboru Maribora ocenjujejo, da bi lahko v ligi prvakov napolnili več Ljudskih vrtov, tako pa bo lahko na vsaki tekmi prisotnih ''le'' nekaj manj kot 13 tisoč navijačev. Prodaja kompletov za vse tri domače tekme se je uradno začela v ponedeljek ob 9. uri, prednost pa so dobili kupci sezonskih vstopnic.

Tako je danes prodaja dragocenih lističev, želje tisočerih navijačev NK Maribor, namenjena le imetnikom sezonskih vstopnic. Teh je nekaj več kot tisoč, vsak pa ima pravico do nakupa treh paketov. Razpon cen za komplet vstopnic, ki ponuja ogled vseh treh domačih tekem skupinskega dela lige prvakov, sega od 24 (za člane navijaške skupine Viole s članskimi izkaznicami) do 130 evrov (zahodna tribuna, sektorja D in E).

V Ljudskem vrtu tudi krvodajalska akcija

Prodaja poteka od 9. do 19. ure na dveh mestih. Na južni ploščadi štadiona Ljudski vrt (blagajna A) ter v klubski trgovini Vijol'čna Bajta. ''Prodajni mesti bosta za kupce sezonskih vstopnic odprti v ponedeljek, torek in sredo. Vključno do srede bodo za njih tudi rezervirani sedeži. Če bo ostalo še kaj vstopnic, bo nato v četrtek (11. september) organizirana prosta prodaja,'' sporoča mariborski klub, ki je v ponedeljek poskrbel tudi za krvodajalsko akcijo.

Pred tremi leti je kot prvi športni kolektiv v državi pristopil k akciji zbiranja dragocene življenjske tekočine, ki jo v zdravstvenih ustanovah vedno potrebujejo. Danes bodo krvodajalcem odprta vrata Ljudskega vrta od 9. do 15. ure.

Ne spreglejte