Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Engelbert Osojnik

Sobota,
31. 12. 2011,
7.27

Osveženo pred

8 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

David Beckham LA Galaxy

Sobota, 31. 12. 2011, 7.27

8 let, 6 mesecev

Morebiti iz tandema Beckham – PSG ne bo nič

Engelbert Osojnik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Angleški nogometni zvezdnik David Beckham resno razmišlja o tem, da bi podaljšal pogodbo z ameriškim klubom LA Galaxy predvsem iz družinskih razlogov.

Športni direktor Paris Saint-Germaina Leonardo je za BBC razkril, da David Beckham morebiti ne bo podpisal z vodilnim klubom francoskega prvenstva, saj obstaja velika verjetnost, da bo izbral opcijo podaljšanja pogodbe z LA Galaxy.

Čeprav se je v zadnjem času veliko govorilo, da se bo angleški zvezdnik po štirih letih in pol iz ZDA za stalno vrnil v Evropo, bo očitno jeziček na tehtnici družina, katera ni pretirano navdušena nad selitvijo. Še posebej ne Victoria Beckham, ki je 10. julija letos rodila svojega četrtega otroka, hči Harper Seven. Z Davidom je že pred tem imela tri fante: Brooklyna Josepha, Romea Jamesa in Cruza Davida. Ob tem ne gre prezreti dejstva, da so se Beckhamovi že povsem udomačili v sončni Kaliforniji in jih prav veliko ne mika, da bi preklopili na bolj kot ne muhasto vreme v Evropi.

Beckham in njegovi svetovalci so bili impresionirani nad odločnostjo LA Galaxy, da znova podpiše z Davidom in z njim podaljša partnerstvo še za vsaj eno sezono. Anglež je z ameriški klubom v ligi MLS prejšnji mesec osvojil naslov prvaka. Za zdaj je jasno le to, da se Davidovi menedžerji še zmeraj pogajajo s PSG, kar je potrdil tudi Beckhamov agent: ''Še zmeraj se pogovarjamo s številnimi klubi, med njimi sta tudi PSG in LA Galaxy, a nikakršna pogodba še ni podpisana.''

Davidu Beckhamu pogodba z LA Galaxy poteče danes, 31. decembra 2011, na Novega leta dan pa bo prost igralec.

Ne spreglejte