Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 4. 2012,
10.34

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Mario Balotelli

Ponedeljek, 9. 4. 2012, 10.34

8 let

Mancini: Balotelli nič več za City

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Italijanski strateg Roberto Mancini je po porazu z Arsenalom priznal, da ima dovolj neumnosti napadalca Maria Balotellija, ki do konca sezone zagotovo ne bo več oblekel dresa Manchester Cityja.

Trener Cityja zadnje dni zagotovo nima mirnega spanca. Pred tednom ga je razjezil Argentinec Sergio Aguero, zdaj pa je bil znova v ospredju, kdo drug kot italijanski ''teliček'' Balotelli. Slednji je na nedeljski tekmi z Arsenalom dvakrat porumenel in predčasno zapustil zelenico. Nič ne bi bilo narobe, če bi ga glavni sodnik srečanja Martin Atkinosn, po grobem štartu nad Alexom Songom, poslal pod ledno prho že po dvajsetih minutah. Mancini je ''super Maria'' okrivil kot glavnega krivca za poraz: ''Mario je odličen igralec, lahko bi še nadaljeval s to agonijo, a tako ne gre več. Vedno, ko ga postavim v moštvo, tvegam, da naredi kakšno neumnost.''

Mnogi napovedujejo, da si je Balotelli z zadnjo blamažo zapečatil usodo in za City ne bo nastopil nikoli več. Ta naj bi ga poleti prodal. ''Zelo verjetno. V tej sezoni je pred nami še šest tekem in na teh ga zagotovo ne bo,'' je bil jasen Mancini. Lahko je reči, a vprašanje je, kdo bi v svojih vrstah želel nogometaša kot je Mario. Slednji je v letošnji sezoni v vseh tekmovanjih za City dosegel 17 zadetkov.

''Moral se bo spremeniti. Lahko vam povem, da ni slab fant in je odličen nogometaš. A v tem trenutku mi ne preostane drugega kot to. Zelo mi je žal, da tako poceni prodaja svoj sloves. Upam, da bo razumel, da vse to kar počne ni dobro za njegovo prihodnost. Dolgo sem mu stal ob strani, ga podpiral, a zdaj je konec mojega potrpljenja,'' je še dodal Mancini.

Man City se je s porazom na Emirates zelo oddaljil od boja za naslov, saj za mestnimi rivali Manchester Unitedom zaostaja že velikih osem točk.

Ne spreglejte