SiolNET. Sportal Nogomet
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Kje si boste lahko ogledali EURO 2020?

Šport TV
Oglasno sporočilo

Nekaj tednov po zaključku klubske sezone se bodo na ŠPORT TV v boj za najbolj cenjeno lovoriko na stari celini podale še reprezentance.

V čarovnijah Ronalda, Mbappéja, Modrića, Lewandowskega, Kana, Kroosa, Lukakuja in druščine boste lahko uživali samo na programih prve slovenske športne televizije.

Vsi rezultati, vrhunci tekem in novice z UEFA EURO 2020

Sredina neobičajnega leta 2021 bo pred male zaslone ponovno privabila kakovostnega nogometa željno občinstvo. Prenose vseh tekem evropskega prvenstva s prvotno letnico 2020 si boste lahko ogledali samo na ŠPORT TV, kjer motivirana in srčna ekipa pripravlja bogat studijski in spremljevalni program.

Komentatorsko ekipo ŠPORT TV, ki bo skrbela za neposredne prenose bodo sestavljali Nejc Mravlja, Gregor Gajšek, Luka Cotič in Primož Podsedenšek. Ob razburljivih prenosih bo zanimivo tudi v studijskem programu. Voditelji Žiga Ikič, Rok Grilec in Gregor Žvab, ekipa stalnih strokovnih gostov in gostje, ki bodo na "obisku" le občasno, so že v nizkem startu. Ljubiteljem nogometa bodo skozi ves Eurodan, ki se bo začel ob 14.30, poskušali odgovoriti na najbolj pereča vprašanja. 

Šport TV

Bo Portugalska ponovila naslov z zadnjega evropskega vrha? Kdo bo presenetil iz ozadja? Kdo od favoritov bo pokleknil že v skupinskem delu? Kdo bo najboljši strelec? Kdo bo zgrešil odločilno enajstmetrovko? Kdo bo zbral največ asistenc? Komu bo preboj v finale preprečila vratnica? Kateri trener bo opravil najboljšo menjavo? Kako se bo obnesla krstna uporaba sistema VAR? 

"Enajsterica" ŠPORT TV je po številnih uspešno izpeljanih projektih pripravljena na čudovito potovanje skozi vrtinec nepozabnih bitk z žogo 11 na 11 v 11 mestih na 11 stadionih med 11. junijem in 11. julijem od otvoritvenega spektakla v Rimu do velikega finala na ikoničnem Wembleyju. Nogometni vstop v poletje je rezerviran za Euro 2020 na ŠPORT TV.

Vabljeni v družbo prvakov!

Šport TV

Foto: Shutterstock.com


Naročnik oglasne vsebine je Šport TV.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin