SiolNET. Sportal Nogomet
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
Slovenska reprezentanca je dobila nov televizijski dom – ŠPORT TV

Kje boste lahko spremljali tekmo proti Hrvaški?

Oglasno sporočilo

Slovenska nogometna reprezentanca bo novo pravljico začela 24. marca proti Hrvaški, sledila bosta še dvoboja proti Rusiji in Cipru.

Šport TV, nogomet Foto: nzs.si

Slovenska nogometna reprezentanca v marcu začenja kvalifikacije za nastop na svetovnem prvenstvu 2022, ki ga bo gostil Katar. Varovanci Matjaža Keka začenjajo tekmovanje v strahovitem ritmu, saj kot prvi nasprotnik v Stožicah gostuje Hrvaška, sledita gostovanji v Rusiji in na Cipru.

Z začetkom kvalifikacij za SP 2022 v Katarju je Slovenija dobila tudi nov televizijski dom – srce slovenskih navijačev bo odslej bilo pred televizijskimi zasloni na programih ŠPORT TV.

Prvi tekmec: Hrvaška, Stadion Stožice, 24. marec 

Slovenski selektor Matjaž Kek je pred prvim dvobojem optimistično razpoložen, čeprav je tekmec drugouvrščena reprezentanca zadnjega svetovnega prvenstva. "Mislim, da bo Slovenija za prvi dvoboj proti Hrvaški 'prava' in da se lahko zgodi, da nas bo marsikdo podcenjeval," je zatrdil prvi mož slovenske reprezentance v pogovoru za medije.

Slovenskim asom na čelu z Janom Oblakom, Josipom Iličićem, Jasminom Kurtićem in drugimi bo v Stožicah nasproti stala zvezdniška zasedba naših južnih sosedov.

Selektor "Vatrenih" Zlatko Dalić bo v Ljubljani imel na voljo celoten arzenal hrvaške izbrane vrste. Dobitniku Zlate žoge v letu 2018, Luki Modriću, bodo v Ljubljani delali družbo Ivan Perišić, Marcelo Brozović (Inter) in Ante Rebić (AC Milan). 

Seznam slovenske reprezentance za dvoboje proti Hrvaški, Rusiji in Cipru.

Foto: ŠPORT TV Foto: ŠPORT TV

Dvoboju s Hrvaško, ki bo na sporedu v sredo, 24. marca, ob 20.45, bosta sledila še dva dvoboja v spomladanskem delu kvalifikacij. Slovenska izbrana vrsta se bo dan po prvem dvoboju odpravila v Soči, kjer bo v soboto, 27. marca, na sporedu dvoboj z Rusijo (ob 15.00). Zadnja postojanka tokratnega "okna" kvalifikacij bo Nikozija, kjer se bodo varovanci Matjaža Keka 30. marca udarili s Ciprčani.  

V jesenskem delu kvalifikacij se bodo Slovenci s poleg že omenjenimi nasprotniki pomerili še s Slovaško in Malto.

#Srcebije na ŠPORT TV

Na športni televiziji se zavedajo pomembnosti novega izziva. Svojo programsko shemo, v kateri ogromno pozornosti posvečajo klubskemu nogometu, bodo tako nadgradili s tekmami slovenske reprezentance in prenosi evropskega nogometnega prvenstva EURO 2020, ki bo na sporedu med 11. junijem in 11. julijem 2021.

"Nadejamo se uspešnega sodelovanja in bogatega nogometnega programa, ki bo še dodatno povečal zanimanje za našo izbrano vrsto. Slovenija bo poskrbela za dobre predstave na igrišču, ŠPORT TV pa za spektakel na televizijskih zaslonih," je povedal predsednik NZS Radenko Mijatović.

Josip Iličić, Domen Črnigoj, Amadej Vetrih Josip Iličić, Domen Črnigoj, Amadej Vetrih Foto: nzs.si

Ob novici, da bodo Jan Oblak, Josip Iličić, Jasmin Kurtić in ostali navduševali na novem televizijskem domu reprezentance, pri prvi slovenski športni televiziji obljubljajo bogat spremljevalni studijski program. "Prenosi slovenske nogometne reprezentance so zagotovo eden najprestižnejših dogodkov na športnem prizorišču, zato se zavedamo pomembnosti in odgovornosti vloge medijskega partnerja v sodelovanju z NZS pri prenosih kvalifikacijskih tekem. Veseli nas, da bomo lahko slovenskim gledalcem in navijačem pred zasloni ŠPORT TV pripravili kakovosten in bogat program," je povedal direktor televizijske hiše ŠPORT TV, Marko Bogovac.

Studijski program bo vodil Žiga Ikič, ob številnih prepoznavnih komentatorjih pa bo čast komentiranja tekem slovenske reprezentance pripadla Nejcu Mravlji, ki blesti v prenosih italijanske in francoske lige.

Šport TV, nogomet  

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin