Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
29. 8. 2014,
19.53

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

serie A Juventus Boštjan Cesar AC Milan Inter Fiorentina Sassuolo Samir Handanović Josip Iličić Jasmin Kurtić Chievo Dejan Lazarević Valter Birsa Palermo Siniša Anđelković Udinese

Petek, 29. 8. 2014, 19.53

3 leta

Iličić in Kalinić sta se poigravala s Handanovićem (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
V šestem krogu italijanske serie A je bilo kar nekaj zanimivih obračunov. Napoli je poglobil krizo prvakov iz Torina, Josip Iličić z bele točke premagal Samirja Handanovića.

Fiorentina Josipa Iličića je v Firencah porazila do zdaj nepremagan Inter Samirja Handanovića in sama zasedla vrh lestvice.

Po prekršku Handanovića v vratarjevem prostoru je že v četrti minuti z bele točke zadel Iličić. V 18. minuti je moral "Sarma" še drugič po žogo v svojo mrežo. Spet je bil v glavni vlogi "Jojo", ki je sprožil močan strel, ki ga je Handanović sicer nesrečno odbil, saj bi žoga tudi brez posredovanja Nikole Kalinića, ki jo je le še potisnil v prazna vrata, končala v mreži. Le pet minut pozneje se je hrvaški nogometaš še drugič vpisal med strelce. Mauro Icardi je v 60. minuti znižal izid, a se je v 76. minuti še enkrat izkazala slovensko-hrvaška naveza pri Fiorentini. Iličić je z leve strani nesebično podal Hrvatu, ki mu ni bilo težko zadeti in postaviti končnega izida 4:1.

Milan, ki ga je sprva šokiral zgodnji gol, nato pa še v prvem polčasu izključitev, je doživel minimalni poraz z Genoo. Boštjan Cesar in Valter Birsa sta s Chievom remizirala pri Sassuolu. Cesar je v igro vstopil v 31. minuti, ko je zamenjal Daria Dainellija, Birsa pa sredi drugega polčasa.

Prvak Juventus je pred sobotno tekmo v prvih petih krogih dosegel le pet točk od možnih 15, kar lahko gladko označimo za veliko negativno presenečenje. Stara dama je praznih rok ostala tudi v Neaplju, kjer so domačini slavili z 2:1.

Kaj pa ostali slovenski legionarji? je s Carpijem v soboto visoko izgubil na gostovanju v Rimu. Siniša Anđelković in Aljaž Struna (Palermo) sta z 1:2 izgubila v Torinu. Struna je bil na igrišču ves čas, Anđelković pa si je tekmo ogledal s klopi. Jasmin Kurtić bo z Atalanto v ponedeljek gostil Sampdorio.

Ne spreglejte