Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Sobota,
12. 1. 2013,
11.41

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Liverpool Manchester United

Sobota, 12. 1. 2013, 11.41

8 let

Gerrard: Če bo treba, bomo dosegali gole tudi z roko

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Pred nedeljskim derbijem v premier league se stopnjuje napetost. Olje na ogenj je prelil tudi kapetan Liverpoola Steven Gerrard. Kot pravi na Old Traffordu ne bo milosti.

Steve G, ki v zadnjem času na Old Traffordu, bolj kot z nogometnimi predstavami, blesti pri osvajanju kamere za vrati Uniteda, roko na srce jo ob zadetku nemalokrat tudi strastno poljubi, pravi, da v nedeljo ne bo milosti. ''Ne bom lagal, seveda se bom veselil zadetka, tudi če ga dosežem na nedovoljen način. Ne morete pričakovati, da bom v takih trenutkih stekel do linijskega sodnika in mu začel razlagati, da se žoga dosegla moje roke, ali pa da sem bil v prepovedanem položaju.'' Izjava kapetana Liverpoola je bila odziv na očitek javnosti, kako je Luis Suarez dosegel gol v sklopu FA pokala proti Mansfieldu.

''Verjemite mi, da tako poštenega nogometaša ni. Tudi Rooney bi storil enako, tako pač je. Naj vas spomnim na zadetek Tottenhama pred leti, ko je v vratih Man Utd stal Roy Carrol. Žoga je bila en meter čez golovo črto, a ni dvignil roke in priznal. Tudi Fergusona nismo nikoli slišati komentirati tega nepriznanega zadetka,'' je še dodatno upiril puščice Gerrard, ki se je na zadnjih sedmih obračunih proti ''rdečim vragom'' kar petkrat vpisal med strelce.

''Nikakor ne zagovarjam tega, a to se zgodi vsake toliko v nogometu. Nikoli se take stvari ne stori namenoma, tudi Luis verjamem da ni. Nikoli se o tem ne bi toliko govorilo, če bi se to zgodilo denimo Danielu Sturridgu,'' je še dodal 32-letni kreator igre Liverpoola in za konec nekaj misli namenil tudi samemu nedeljskemu derbiju: ''To je še vedno največja tekma za oba kluba. Prehiteli so nas v naslovih v Premier League, a sami imamo še vedno veliko več evropskih lovorik. Rivalstvo je še vedno živo in bo še dolgo časa. V nedeljo bomo uporabili vsa sredstva, da pridemo do ugodnega izida. Če bo potrebno, bomo dosegali gole tudi z roko in ne bomo imeli slabe vesti. Ali bo to dovolj za zmago, pa bomo videli.''

Ne spreglejte