Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
22. 11. 2014,
8.41

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Litija futsal

Sobota, 22. 11. 2014, 8.41

8 let, 1 mesec

Futsalski derbi pripadel Puntarju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Ekipi Puntarja je pripadel derbi 7. kroga državnega prvenstva v dvoranskem nogometu proti Litiji.

Do treh točk so prišli še KMN Oplast, RE/MAX Brezje, ŠD Extrem ter Dobovec Pivovarna Kozel.

Ekipa trenerja Mateja Kavčiča je Litiji prizadejala drugi letošnji ligaški poraz, s temi tremi točkami pa so uporniki Litijane celo prehiteli. Bolje so tekmo začeli gostje, ki so povedli prek Boruta Ručne. Na 1:1 je izenačil Aljaž Laharnar. Gostje so povedli vnovič prek Jasmina Begića, domače tri točke pa sta prinesla Patrik Čujec in Laharnar, ki je z desetimi zadetki prvi strelec 1. SFL. Gostitelji so do preobrata prišli z igralcem vratarjem v polju.

Vnovič so se izkazali igralci Extrema, ki so na drugi domači tekmi prišli do prve zmage. S 5:1 so varovanci trenerja Zorana Teska odpravili Sevnico, ki je doživela drugi letošnji gostujoči poraz. Domačini so dobili polčas z golom Tea Turka, ki je prehitel sireno in ob pomoči gostujočega vratarja zabil za 1:0. V nadaljevanju je Nikola Jelić povišal na 2:0, gostujoče upe je obudil Matej Kranjčevič. Kapetan Marko Matelič je povišal na 3:1, gostje so ostali brez Mihaela Grigiča (dva rumena kartona), kar so gostitelji s pridom izkoristili.

Državni prvak Oplast je na najbolj oddaljenem gostovanju prišel do novih treh točk, ki jih je osvojil na gostovanju v Benediktu. Zasedba aktualnega prvaka je dva zadetka dosegla v prvem, tri pa v drugem, med strelce pa so se vpisali Jaka Sovdat, Dani Vulikič, Jure Lenarčič in Anže Širok, en zadetek so si domačini zabili sami.

Mariborčani so na Škofijah vknjižili tretjo letošnjo zmago, s 7:3 so odpravili domači Bronx. Tekma je bila odločena po 26 minutah, ko so vijoličasti povedli s 5:0. Z nekaj ležernejšo igro so domačim dovolili, da so v zadnji četrtini tekme omilili poraz (3:7). Tri gole je dosegel Žiga Čeh, dva pa Matej Fideršek.

Vodilni kozli niso dovolili presenečenja. Na krilih Roka Mordeja in Uroša Krofliča so v 25. minuti povedli s 4:0. Gostje iz Velikih Lašč so se v borih petih minutah vrnili v igro in se približali na 3:4. Da so tri točke ostale doma, sta poskrbela reprezentanta Mordej in Kroflič, ki sta potrdila novo zmago Dobovca Pivovarne Kozel.

Ne spreglejte