Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
17. 3. 2014,
17.11

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Carlo Ancelotti Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Jese Rodriguez Karim Benzema Alvaro Morata

Ponedeljek, 17. 3. 2014, 17.11

8 let

Čeprav so že v četrtfinalu, nad Schalke tudi z Ronaldom

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
V torek bo Real opravil formalnost, povratno tekmo osmine finala lige prvakov proti Schalkeju, ki ga je v gosteh premagal s 6:1, a bodo Madridčani nalogo vzeli zelo resno.

Čeprav se čudeži v nogometu dogajajo, je jasno, da je par osmine finala lige prvakov, v katerem sta Schalke in Real, že odločen. Madridčani so v Nemčiji zmagali s 6:1 in bodo v torek na povratni tekmi pred domačimi navijači opravili le formalnost. Ker Real v nedeljo čaka derbi vseh derbijev, v španskem prvenstvu se bo udaril z Barcelono, gre pričakovati, da bo enajsterica Madridčanov nekoliko spremenjena.

Poškodovani Benzema bo za derbi verjetno nared

Zanimivo je, da bo kljub temu od prve minute igral z naskokom najboljši strelec Reala Cristiano Ronaldo, ki je z enajstimi goli najboljši strelec lige prvakov v tej sezoni. Na novinarski konferenci pred torkovo tekmo je to razkril trener Carlo Ancelotti.

''Ronaldo bo igral od prve minute. Res je, da smo v veliki prednosti, a moramo tekmovanje, v katerem nastopamo, vzeti skrajno resno. Zato bomo tudi na povratni tekmi igrali z vso močjo. Tako ali tako pa je jasno, da je najboljša priprava za nedeljski derbi ta, da dobro odigramo tekmo proti Schalkeju,'' je razložil Italijan, ki je z Realom trenutno na prvem mestu prvenstvene razpredelnice v Španiji.

Zagotovo ne bo v torek igral napadalec Karim Benzema, ki se je pri sobotni prvenstveni zmagi nad Malago z 1:0 poškodoval in moral z igrišča že v prvem polčasu. Poškodba ni hujše narave, do derbija proti Barceloni bo verjetno že okreval. ''Verjamem, da bo za derbi nared. Igra odlično in je izjemnega pomena za našo ekipo,'' je Ancelotti pohvalil strelca 15 prvenstvenih golov za Real v tej sezoni.

Ne spreglejte