Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jaka Lopatič

Četrtek,
26. 1. 2017,
11.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,93

Natisni članek

EuroBasket 2017 Luka Dončić Luka Dončić Goran Dragić Goran Dragić

Četrtek, 26. 1. 2017, 11.00

6 let, 7 mesecev

Dragić komaj čaka na druženje z Dončićem

Jaka Lopatič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,93

Foto: Getty Images

Predstave Miami Heat so v zadnjem času pravo nasprotje tistemu, kar smo lahko videli na začetku sezone lige NBA. Goran Dragić in druščina letijo na zmagovitem valu. Kapetan slovenske reprezentance je spregovoril tudi o čudežnem dečku Luki Dončiću, kako mu bo predal palico in kako ga bo nato gledal s kavča.

Miami je sinoči prišel do pete zaporedne zmage, a je od končnice še vedno oddaljen sedem zmag. Slovenski košarkar Goran Dragić je še nedavno razlagal, da bi bil zelo vesel, če bi ekipa prišla do kakšnega zmagovitega niza.

Priklical ga je, Miami pa v zadnjem času kaže boljše predstave. Poraze je pripisal tudi številnim poškodbam, ki so bremenile njihovo moštvo. Tekme so začenjali z drugačnimi peterkami in težko lovili pravi ritem.

"Luka igra fenomenalno in komaj čakam poletje, da bomo skupaj zaigrali"

Dragić je navdušen nad igrami Luke Dončića. | Foto: Sportida Dragić je navdušen nad igrami Luke Dončića. Foto: Sportida Onstran luže se že lep čas govori, da ni nujno, da bo sezono končal v dresu Miamija, o tem pa je Dragić za STA dejal: "V Miamiju sem zelo zadovoljen. Vem, da Pat Riley (predsednik kluba, op. a.) dobro opravlja svoj posel. Letos se fenomenalno počutim, na drugo pa nimam vpliva. Na koncu sem profesionalec."

Večkrat med letom smo na socialnih omrežjih lahko že opazili, da z enim očesom spremlja tudi dogajanje v Evropi in kako slovenski čudežni deček Luka Dončić izvrstno igra pri 17 letih za Real Madrid. "Luka igra fenomenalno in komaj čakam poletje, da bomo skupaj zaigrali," je Dragić napovedal skupno igro na EuroBasketu 2017.

Zaradi Melanie zdaj vsaj vedo, kje je Slovenija

"Zaradi Melanie zdaj vsi vedo, kje je Slovenija." | Foto: Getty Images "Zaradi Melanie zdaj vsi vedo, kje je Slovenija." Foto: Getty Images "Želim mu vse dobro, brez poškodb. To je predaja palice, to je moje zadnje leto in on bo vse to prevzel. Veselim se, da bom lahko s kavča gledal, kako bo igral," se je pošalil Dragić.

Njegovo ime je v ligi NBA zelo dobro znano, kar je posledica njegovih predstav, odkar igra v najmočnejši ligi na svetu. Ali je zdaj postal še kaj bolj slaven, ker je prva dama Amerike Slovenka? "Pozna se predvsem, ko me kdo vpraša, od kod sem in rečem Slovenija, pa pravijo aha, Melania je od tam. Zdaj vsaj vedo, kje je Slovenija," je v smehu odgovoril prvi mož slovenske košarke.

Ne spreglejte