SiolNET. Sportal Drugi športi
1,19

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Neja Uranič

Slovenska najstnica nabrušena kot britev: Pripravljena sem na vojno! #video

1,19

termometer

Neja Uranič 1 | Neja Uranič se bo po novem letu preizkusila v mednarodnem prostoru. | Foto: WFC
Neja Uranič se bo po novem letu preizkusila v mednarodnem prostoru. Foto: WFC

Komaj 19-letna Neja Uranič, članica MMA Ljubljana, bo kot prva slovenska borka meašnih borilnih veščin nastopila v resničnostnem šovu The Fighter, ki ga bo v začetku prihodnjega leta organizirala največja afriška MMA-organizacija Extreme Fighting Championship (EFC) iz Južne Afrike.

Neja se že lep čas pripravlja na profesionalno pot pod okriljem izkušenih trenerjev, ki jih vodi legenda slovenske borilne scene Bojan Kosednar. Želva, kot ga poznajo vsi ljubitelji mešanih borilnih veščin, ima velika pričakovanja od svoje varovanke, ta pa jih bo poskušala uresničiti na afriški celini.

19-letnica je namreč podpisala ekskluzivno pogodbo o sodelovanju v resničnostnem šovu The Fighter, ki ga bo v začetku prihodnjega leta organizirala največja afriška MMA-organizacija Extreme Fighting Championship (EFC) iz Južne Afrike. ''Pripravljena sem na vojno,'' sporoča talentirana borka, ki bo svojo kvaliteto prvič poskušala dokazati tudi na mednarodnem odru.

Trenira pod okriljem slovenske MMA-legende Bojana Kosednarja - Želve. | Foto: WFC Trenira pod okriljem slovenske MMA-legende Bojana Kosednarja - Želve. Foto: WFC

EFC slovi kot najprestižnejša organizacija na črni celini, ki prehaja v deseto leto obstoja. Z več kot 70 organiziranimi dogodki v zgodovini se v letu 2019 podajajo v drugo izvedbo resničnostnega šova, kjer bodo iskali novo šampionko ženske peresne kategorije.

Uraničeva se po novem letu odpravlja v Južno Afriko, kjer se bo začelo snemanje, ki bo mladi borki ponudilo skorajda pravljično odskočno desko za nadaljevanje športne poti. Poleg športnih ciljev tudi nagradni sklad ni zanemarljiv.

Preberite še:

WFC 32 Sportal Po novem letu bodo v Tivoliju spet pele pesti #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 39
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin