SiolNET. Slavni
1,80

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V sedmih letih je imel več kot 500 ljubimcev

1,80

termometer

george michael
Foto: Reuters

Britanski novinar in televizijski voditelj Piers Morgan je povedal, da se mu je njegov prijatelj George Michael nekoč pohvalil s svojimi številnimi ljubimci in mu razkril, da ga je izsiljeval francoski prostitut.

V svoji kolumni je Morgan zapisal, da je bil pokojni pevec, ki je umrl na lanski božič, zelo odkrit glede svojega zasebnega življenja in da ga je pogosto nasmejal s svojimi zgodbami.

"Georgea sem poznal precej dobro. Večkrat sem ga intervjuval in občasno sva si po elektronski pošti izmenjevala zabavna sporočila, a nič me ni moglo pripraviti na tisto noč. Bil je neverjetno odkrit, razkril je, da je v preteklih sedmih letih spal s 500 moškimi," je Morgan povedal o večerji, na kateri je George razkril precej podrobnosti o svojem (spolnem) življenju.

Morgan je razkril, da je bil George na neki večerji zelo razposajen in odkrit. Morgan je razkril, da je bil George na neki večerji zelo razposajen in odkrit. Foto: Reuters Pozabil mu je plačati

Pevec se je tisti večer odločil, da bo povsem odkrit, da ga nihče ne bi mogel izsiljevati, je še razkril Morgan. Michael je povedal, da ga izsiljuje francoski prostitut, ker mu je pevec pozabil plačati. Razkril je še, da bi, če bi spal z žensko, to bila igralka Elizabeth Taylor.

Uradno je bil v zadnjih 15 letih svojega življenja George v razmerju z le dvema moškima: med letoma 1996 in 2000 s Kennyjem Gossom, pozneje pa s Fadijem Fawazom, ki ga je tudi našel mrtvega.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin