TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 8. 2015,
14.19

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Saša Lendero Dominika

Četrtek, 20. 8. 2015, 14.19

6 let, 7 mesecev

RAZKRIVAMO: 16 tekmovalcev Kmetije: Nov začetek

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Razkrivamo vseh 16 tekmovalce, ki se bodo v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek borili za 50.000 evrov.

Anita, 27 let, Slovenj Gradec (Klik na ime za daljši opis) Anita od rojstva živi na kmetiji pri starših, kar jo je navadilo prilagodljivosti v vseh razmerah. Je mati samohranilka, vzgaja petletnega sina.

Barbara, 26 let, Ljubljana (Klik na ime za daljši opis) Barbara je ljubiteljica živali in lastnica dveh kužkov za katera pravi, da ji predstavljata vse kar ima v življenju. Je vegetarijanka, mesa ni okusila že od trinajstega leta starosti.

Bojan, 55 let, Gorica pri Slivnici (Klik na ime za daljši opis) Pravi, da je njegov adut moč, tako da se bo v areno vedno podal kot pravi moški in se pomeril v moči.

Bruno, 19 let, Notranje Gorice (Klik na ime za daljši opis) Bruno si želi zmagati, saj bi si s priborjenimi 50.000 evri rad omislil svojo lastno kmetijo. Zdaj ima doma štiri koze.

Dominika, 42 let, Ptuj Mati treh otrok, je v partnerski zvezi z moškim vztrajala dokler niso otroci odrasli, čeprav je že od nekdaj vedela, da jo privlačijo ženske. Trenutno je samska.

Franc, 53 let, Trbovlje Boj z zemljo in naravo pozna, saj ima konja, s katerim se rad poda na ježo, kmetiji pa imata oba sinova, ki jima pogosto priskoči na pomoč. Živali jemlje kot ljudi, zato meni, da je z njimi treba tako tudi ravnati.

Gregor, 28 let, Radenci Bivši vojak, ki je ljubitelj resničnostnih šovov, tako da se prijavi na čisto vsako avdicijo. Doma ima štiri otroke.

Jacqueline, 52 let, Ljutomer Močna ženska, ki je končala šolo za rezervne oficirje. Ima dva otroka, ki ju je preživljala kot samohranilka, saj je moža zapustila.

Podrobne opise bomo razkrili v ponedeljek.

Miha, 24 let, Dobrovo Miha je doma na velikim posestvu, kjer pridelujejo resne količine sadja, prizna pa, da si želi tudi kanček samopromocije

Sebastijan, 32 let, Zreče Sebastjan je podjetnik, oče treh otrok. Ker je v svojem podjetju šef, mu ne bo težko biti Glava družine.

Slavica, 28 let, Selca Najbolj jo bodo motili sotekmovalci, ki si, kot sama pravi: »V štali želijo priti do popularnosti in slave.« Slavica, ki je v zvezi že 11 let pravi, da nima namena domov oditi praznih rok.

Špela, 23 let, Polenšak Dolgonoga blondinka se ne boji dela v hlevu, in kot pravi, bo z veseljem prva skidala gnoj. Ljudem želi dokazati, da ni razvajena misica.

Podrobne opise bomo razkrili v torek.

Maruša, 32 let, Ljubljana in Fahrudin, 33 let, Ljubljana Maruša in Fahrudin sta par, ki je na kmetijo prišel s psom. Pravita, da imata popoln odnos. Maruša je bila uspešna v poslu, ki ji je s krizo propadel. Faki, kot ga kličejo prijatelji, je med vojno živel na kmetiji v Bosni, za seboj pa ima tudi hudo prometno nesrečo motorjem. Zvezo bosta pred tekmovalci skrivala.

Maja, 19 let, Murska Sobota in Niko, 19 let, Beltinci Letos bosta na Kmetiji: Nov začetek kar dva para. Niko in Maja sta skupaj dve leti. On živi na farmi s 400 svinjami, tudi ona pravi, da ji kmečka opravila in kuha niso tuji. Zvezo bosta pred tekmovalci skrivala.

Podrobne opise bomo razkrili v sredo.

Ne spreglejte