Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
31. 1. 2019,
9.32

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Bondora

Natisni članek

vlaganje Bondora advertorial

Četrtek, 31. 1. 2019, 9.32

2 meseca, 1 teden

Nova platforma za vlaganje denarja tudi v Sloveniji

Vsebino omogoča Bondora

Če iščete pravi način, kako vložiti svoje prihranke in si tako izboljšati možnosti za lepšo prihodnost, vložite v Bondoro, kjer lahko pričakujete tudi do 6,75 %* donosa.

varčevanje | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Ne glede na to, koliko denarja vam je uspelo privarčevati, je smotrno, da ga ne pustite na bančnem računu ali še huje doma v predalu ali sefu. Svoje prihranke lahko vložite v prihodnost in si tako zagotovite bolj kakovostno življenje.

V skrbi za lepše tretje življenjsko obdobje, v želji po varčevanju za otroke ali preprosto zato, da bi si lahko privoščili kakšen luksuz več – razmislite, kako oplemenititi svoj denar na enostaven in pameten način.

Zakaj je Bondora prava rešitev za vas?

Bondora je vodilna investicijska platforma, ki povezuje vlagatelje z vsega sveta s posojilojemalci iz Evrope.

Vsem, ki želite svoj težko zasluženi denar uspešno investirati, vam omogočajo enostavno storitev, ki jo lahko opravljate prek spleta in s katerekoli naprave.

bondora | Foto:

Vaš denar si zasluži več. Dosezite svoje potenciale z Bondoro.

Bondora je že deset let na tržišču in v tem obdobju si je zagotovila zaupanje več kot 42 tisoč investitorjev iz 85 držav, ki so s 150 milijoni investicij zaslužili 22 milijonov.

Od januarja tudi v Sloveniji

Bondora se letos širi po vsej Evropi, svoje zaupanje do lokalnih investitorjev pa so poglobili tako, da so svoje spletne strani prevedli v njihov domači jezik, tudi slovenskega.

bondora | Foto:

Glavni prednosti vlaganja na Bondori: preprostost in čas

Da bi postali vlagatelj na Bondori, ne potrebujete predznanja o financah. Razvili so namreč platformo, ki je dosegljiva in razumljiva vsem – ne glede na to, kakšen je vaš življenjski slog. Ste študent, gospodinja ali upokojenec – ni pomembno! Pri Bondori ni omejitev, zato so razvili paket Go & Grow.

Pri Bondori prihranite tudi čas, saj lahko zelo hitro sproti preverite, kje se gibljejo vaše investicije.

varčevanje finance | Foto:

Kakšne vrste vlagatelja ste?

Uspeh Bondore ni samo v svoji enostavnosti in transparentnosti, ampak tudi v tem, da svojim strankam ponuja več izbire. Ponujajo pakete, ki so primerni za najrazličnejše vrste investitorjev – od najbolj zahtevnih, ki so pripravljeni tudi na večja tveganja, kot tudi za bolj neizkušene in previdne.

Izdelek, ki bi enako ustrezal vsem, pri naložbah ne obstaja – zato je Bondora prva izbira. Na platformi Bondora lahko začnete vlagati že s samo 1 evrom.

Najbolj priljubljen investicijski paket na Bandori je Go & Grow, saj je povezan z visokimi donosi in najnižjimi tveganji. V Go & Grow lahko svoj denar vložite brez skrbi predvsem zato, ker lahko kadarkoli prekinete sodelovanje in dobite povrnjen vložek.

Vaš denar bo razpršen na različne investicijske kanale, kar vam zagotavlja do 6,75 %* donosa.

bondora | Foto:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go & Grow priporočamo vsem, ki želijo povečati svoje prihranke, in vsem tistim, ki sanjajo o kakšnem dražjem dopustu, ali želijo začeti varčevati za študij, novo stanovanje, obnovo itd. Že z majhnim vložkom lahko dosežete veliko.

Go & Grown je poenostavil vlaganje in tako približal ta svet tudi tistim, ki so do zdaj mislili, da se na to ne spoznajo dovolj dobro. Vložite v Go & Grow in si zagotovite lepši jutri.

Pri Bondori pa so pripravili tudi dva paketa za poznavalce in vlagatelje, ki bi radi izbrali strategijo z večjim tveganjem ali takšno, pri kateri lahko z izbiro lastnih filtrov določite, v kaj želite vlagati:

bondora | Foto:

 

 

 

 

 

 

 

bondora | Foto:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Kot pri vsaki naložbi je vaš kapital pod določeno stopnjo tveganja in naložbe niso zagotovljene. Donos lahko doseže do 6,75 % letno. Preden se odločite za vlaganje, si poglejte našo izjavo o tveganju ali pa se po potrebi posvetujte s finančnim svetovalcem.

** Stopnja tveganja v primerjavi z drugimi izdelki Bondora.

Ne spreglejte