SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Račune plačajte kar doma, z mobilno denarnico mBills

mBills
Oglasno sporočilo

Spremenjene razmere in trenutna situacija v Sloveniji je lahko odlična priložnost, da spremenimo svoje navade v bolj učinkovite, bolj odgovorne in nenazadnje tudi cenovno ugodnejše. Pri tem vam je v pomoč brezplačna mobilna denarnica mBills. Z njo lahko plačujete položnice in poravnate obveznosti iz udobja lastnega naslonjača in brez provizij, prek aplikacije ehrana si na dom naročite in z mBills plačate svojo najljubšo jed, prijateljem vrnete dolg – takoj in brez provizij, brezplačna kartica mBills Mastercard® pa vam olajša vse spletne nakupe. Tako vam ni potrebno posegati po gotovini, ki so jo v zadnjih dneh nehali sprejemati tudi nekateri trgovci.

Mobilno denarnico mBills lahko uporabljajo prav vsi, ne glede na banko, pri kateri imajo sklenjen račun, mobilnega operaterja in operacijski sistem telefona. Za uporabo vseh funkcionalnosti mBills, je sicer potrebno opraviti osebno identifikacijo, kar lahko uporabnik naredi tudi od doma, s pomočjo nameščenega kvalificiranega digitalnega potrdila. Če pri tem naleti na težave, mu je vse dni v tednu na voljo pomoč uporabnikom prek mBills kontaktnega centra. Z osebno identifikacijo in uporabo mBills denarnice niso povezani prav nobeni stroškov, mesečne članarine ali uporabnine.

mBills

Prav tako lahko uporabnik brez osebnih stikov napolni svojo mBills denarnico – bodisi s polnjenjem iz bančnega računa, prek UPN naloga ali s kreditne kartice, če jo uporablja. S tem si zagotovi, da mu je na voljo zadosti sredstev za plačevanje položnic ali opravljanje spletnih nakupov s kartico mBills Mastercard.

Pri klasični kreditni kartici je uporabnik omejen z višino limita, ki ga odobri izdajatelj kartice (denimo banka), kartica mBills Mastercard pa je debetna, zato lahko limite posameznih tipov plačil določa uporabnik sam v okviru stanja v mBills. Uporabnik lahko denimo začasno onemogoči spletna plačila ter se tako dodatno zavaruje pred morebitnimi zlorabami. Večjo varnost in zaupanje v mBills pa številni uporabniki pripisujejo tudi 24/7 obvestilom, ki jih brezplačno prejmejo v aplikacijo ob vsaki (tudi zavrnjeni) transakciji.

mBills »Mobilna denarnica mBills zagotavlja enostavno brezgotovinsko plačevanje za vse življenjske situacije – tudi v času samoizolacije, s katero smo soočeni v teh dneh. Uporabnikom olajša življenje in vsakodnevne opravke, brez da bi morali za to prestopiti prag svojega stanovanja. Vse to brez naročnin, uporabnin ali drugih skritih stroškov. Veseli nas, da lahko ponudimo napredne storitve in najboljšo uporabniško izkušnjo mobilne denarnice, s katero pripomoremo tudi k premišljenim in odgovornim odločitvam naših uporabnikov,« o prednostih brezgotovinskega poslovanja z mBills denarnico pove mag. Primož Zupan, direktor MBILLS d.o.o.

mBills

mBills Mobilna denarnica mBills se je pridružila tudi projektu digitalna solidarnost in je pravi odgovor za vse, ki iščejo varne in ugodne rešitve z manj fizičnih stikov ter posledično manjšo možnostjo prenosa virusnih okužb.

Več kot 75.000 uporabnikov pa že sedaj dokazuje, da je uporabniška izkušnja mBills denarnice odlična in poenostavi življenje, ne glede na izolacijo in druge izzive, ki nam stojijo na poti. Vse to pa so tudi razlogi, da je mobilna denarnica mBills konec lanskega leta prejela laskavi naziv najboljše mobilne aplikacije za e-plačila v Srednji Evropi, ki jih podeljuje mednarodna revija Wealth&Finance International.

Več nasvetov o tem, kako vam mBills olajša življenje, če dneve preživljate doma, najdete na njihovi spletni strani.

mBills

Naročnik oglasnega sporočila je mBills.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin