Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
2. 10. 2018,
7.00

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Fortrade

Torek, 2. 10. 2018, 7.00

5 let, 6 mesecev

Kako trgovati s cenami delnic Appla

Oglasno sporočilo
Fortrade

Cena delnic podjetja Apple je od začetka leta narasla za 30%, medtem ko je rast podjetja v zadnjih treh mesecih dosegla 22%. Apple je prvo podjetje v zgodovini, katerega tržna kapitalizacija je dosegla neverjetnih bilijon dolarjev.

Za vse, ki bi se radi naučili, kako lahko trgujejo s ceno delnic Apple (tako imenovane finančne pogodbe za razliko, angl. CFD), je Fortrade pripravil brezplačen vodnik "Trgovanje s ceno delnic za začetnike".

 Brezplačen vodnik lahko naložite s spletne povezave, tukaj.

Fortrade | Foto:

Priljubljeni iPhone je bil od prvega trenutka, ko se je leta 2007 pojavil na trgu, najpomembnejši izdelek podjetja Apple. Od tod izvira tudi njegova donosnost.

Vedno večja ponudba izdelkov vključuje modele telefonov iPhone, ure AppleWatch in Apple TV. Poleg tega k dobičku podjetja prispevajo tudi digitalne spletne storitve, zaradi česar Apple postaja globalni velikan programske opreme.

Apple je pred kratkim predstavil nove modele iPhone, kar kupcem ponuja tri nove možnosti: iPhone XS, iPhone XS Max in iPhone XR. Dostava modelov iPhoneXS in XS Max se je začela 21. septembra, medtem ko bo iPhone XD na voljo v predprodaji od 19. oktobra, dostava pa se začne 26. oktobra.

Fortrade | Foto:

Slavni tehnološki velikan je svetu tudi predstavil novo serijo pametnih ročnih ur. Nova različica je izboljšana za lažjo uporabo. Te ure imajo nove, revolucionarne funkcije ugotavljanja zdravstvenega stanja. Četrta serija pametnih ročnih ur vsebuje tudi žiroskop, s pomočjo katerega zaznava hude padce.

Apple bo 11. novembra 2018 objavil nove rezultate četrtletnega poslovanja. Prejšnje četrtletje je prodaja dosegla 41,3 milijona iPhone naprav, kar je pol milijona pod tržnimi pričakovanji. Po drugi strani je povprečna cena vseh iPhone modelov presegla tržna pričakovanja za 30 dolarjev, in je dosegla 724 dolarjev.

Brezplačen vodnik "Trgovanje s ceno delnic za začetnike" lahko naložite s spletne povezave, tukaj.

Podjetje bo tudi objavilo prihodke od 53,3 milijarde dolarjev, pričakovani dobiček v tem četrtletju se giblje med 60 in 62 milijardami dolarjev, vključno z zgodnjo prodajo novih modelov.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

CFD-ji so kompleksni instrumenti in nosijo visoko raven tveganja od borzne izgube denarja zaradi uporabe finančnega vzvoda. 71% maloprodajnih računov vlagateljev izgubi denar s tem ponudnikom. Premislite, ali razumete, kako deluje CFD in če si lahko privoščite visoko tveganje zaradi izgube denarja. Lahko izgubite ves denar, vendar ne več kot imate na računu za trgovanje. Ti izdelki mogoče ne bodo primerni za vse kliente, zaradi tega morate biti razumeti tveganja. Poiščite neodvisen nasvet. Ta material ni ponudba, ne povpraševanje glede katerega koli finančnega instrumenta niti transakcija. Fortrade ne sprejema nobene odgovornosti za katero koli uporabo teh komentarjev ne za posledice, ki lahko iz tega izhajajo. Ni nobenega zagotovila niti jamstva glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Zato vsaka oseba ki se ravna v skladu z njimi, to dela popolnoma na lastno odgovornost.

Naročnik oglasnega sporočila je Fortrade Ltd.

Ne spreglejte