SiolNET. Planet TV Novosti
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Znate izbrati pravo penino?

0,04

termometer

V Kleti Brda imamo vse, kar potrebujete za popolne praznike: odlične penine in krasne darilne pakete.

Klet Brda

S penino ne boste zgrešili, naj bo to praznovanje ali praznično darilo, čarobni mehurčki bodo vedno pričarali pravo vzdušje.

Kako izbrati pravo penino:

Klet Brda S katerokoli penino, ki jo boste postregli za aperitiv, boste navdušili in v zahvalo prejeli lep nasmeh. Ikonska penina, primerna za prav vsak trenutek, je zagotovo Peneča Rebula.

Decembrske sladice boste obogatili s Penečim muškatom, malo manj sladke pa s penino Quercus Rose.

Idealni spremljevalki rib, lososa, ostrig ali ribjega karpača pa sta elegantni klasični penini Bagueri Zero ali Bagueri Brut, ki bosta navdušili tudi zahtevnejše goste.

Kako postrežemo penino, da res uživamo v prav vsakem mehurčku?

  • Penina mora biti ohlajena med 6 in 8 stopinj Celzija (vedno jo imejte v posodi z ledom in ne na mizi).
  • Postrezite jo v visokih, elegantnih kozarcih ali pa si jo privoščite v ploskih pecljatih kelihih po navdihu velikega Gatsbyja.

Klet Brda Prazniki se približujejo, in ker je letošnje leto še posebej nepredvidljivo in nam že tako povzroča preglavice, dovolite, da vam pomagamo vsaj pri izbiri darilnih paketov. Med 21 darilnimi paketi boste zagotovo našli takšnega, ki bo razveselil vaše najdražje. Če želite, nam posredujte tudi praznično sporočilo, ki ga bomo priložili darilnemu paketu. Za preostalo pa bomo poskrbeli mi.

Da bo penina pravočasno prišla do vas ali vaših najdražjih, jo lahko letos izberete tudi v prazničnih paketih Kleti Brda, in sicer lahko z nekaj kliki penino ali darilni paket naročite v spletni trgovini www.klet-brda.si/spletna-trgovina.

Če želite o peninah izvedeti več, pa se nam pridružite na online Facebook degustaciji, v sredo, 23. 12., ob 20. uri, na profilu Kleti Brda.


Naročnik oglasnega sporočila je Klet Brda.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin