Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 2. 2018,
14.07

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

Planet TV valentinovo

Petek, 9. 2. 2018, 14.07

6 let, 2 meseca

Valentinovo na Planet PLUS

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Ob dnevu zaljubljencev si na Planet PLUS oglejte romantične filme, ki vas bodo nasmejali, a tudi ganili. Chris Pine prinaša Ljubezen za slepe, Jennifer Aniston in Aaron Eckhart se bosta v filmu Ljubezen se zgodi zaljubila ob napačnem času, Ryan Gosling in Michelle Williams pa bosta preživljala Otožno valentinovo.

Valentinovo na Planet PLUS | Foto:

V sredo, 14. februarja, bodo na Planet PLUS kraljevali romantični filmi, ki bodo poskrbeli tudi za nekaj smeha ter orosili oko.

Ob 16.25 bo na sporedu romantična komedija Ljubezen za slepe (Blind Dating), v kateri Chris Pine igra slepega Dannyja. Ta se odloči za poskus, ki bi mu lahko delno vrnil vid. Medtem ko se pripravlja na operacijo, se zaljubi v medicinsko sestro indijskih korenin, a na poti do njune sreče stojijo številne kulturne razlike in nezadovoljna družina.

Ob 18.20 sledi film Zaslepljen z Grace (Nearing Grace), v katerem se Gregory Smith zaljubi v Jordano Brewster in se ob tem sploh ne zmeni, da ima dekle fanta, ne opazi pa niti svoje najboljše prijateljice ...

Ljubezen se zgodi | Foto: Ob 20.00 prihajata Jennifer Aniston in Aaron Eckhart v filmu Ljubezen se zgodi (Love Happens). Burke po tragični izgubi žene napiše knjigo o žalovanju, ki postane velika uspešnica. Na predavanju pa naposled spozna osebo, ki bi lahko pomagala njemu samemu. Čeprav je odličen svetovalec, namreč ne upošteva nasvetov, ki jih deli drugim. Eloise pa je ženska, ki se je odrekla moškim in se posvetila poslu, vendar ko sreča Burka, se med njima takoj razvije vez. Bosta moški in ženska, ki srečata pravo osebo ob povsem napačnem času, dala ljubezni še eno priložnost?

Ob 21.50 bo na sporedu novozelandska komična romanca Golobčka (Love Birds), v katerem igra letošnja nominiranka za oskarja Sally Hawkins. Film pripoveduje zgodbo o Dougu, ki meni, da ima popolno življenje, in je popolnoma presenečen, ko ga dolgoletna spremljevalka zapusti. Ko najde poškodovano račko, se po obotavljanju le odloči, da ji bo pomagal pri okrevanju, skrb za raco pa mu na pot pripelje veliko dogodivščin, pa tudi zoologinjo Holly ...

Otožno valentinovo | Foto: Za konec valentinovega bo ob 23.35 poskrbel še film Otožno valentinovo (Blue Valentine), ki prinaša tenkočutno zgodbo para (Ryan Gosling in Michelle Williams). Romantična drama govori o izgubljeni in znova najdeni ljubezni, prikazani s trenutki iz preteklosti in sedanjosti. Michelle Williams si je prislužila nominacijo za oskarja, oba z Goslingom pa sta bila nominirana tudi za zlati globus.

 

Za presenečenje bomo poskrbeli tudi na Planetu, kjer bo v četrtek, 15. februarja, ob 21.00 prenos koncerta Plavega orkestra iz ljubljanskih Stožic.

 

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte