TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 9. 2015,
9.22

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Pickbox SiOL TV filmi

Ponedeljek, 14. 9. 2015, 9.22

6 let, 7 mesecev

Pickbox je prišel na SiOL TV

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Pickbox je vaša vstopnica za neomejeno gledanje TV-serij in filmov, od zdaj pa je na voljo tudi na SIOL TV.

Pickbox na SiOL TV uporabnikom omogoča ogled TV-serij in filmov takrat, ko si to uporabniki izberejo sami in da si več tisoč ur najbolj priljubljenih serij, filmskih klasik in Disneyjevih risank ogledajo tolikokrat, kolikor hočejo.

Pickbox svojo ponudbo ves čas nadgrajuje z novo vsebino, zato imajo gledalci ves čas na razpolago serije najnovejše hollywoodske produkcije in vsak lahko najde kaj po svojem okusu.

Pickbox je kot samostojna storitev nastal leta 2014 in ponuja vsebino vrhunskih distributerjev, vključno z Disneyjem, ABC, BBC, CBS, ITV, MGM in Sonyjem, in sicer neomejeno in kolikokrat hočete na dveh napravah po lastni izbiri. Dostopen je na računalnikih, napravah iOS in android, Samsungovih in LG Smart televizorjih, od zdaj pa tudi na SIOL TV.

To je pravi čas, da si ogledate uspešnice svetovne produkcije, kot so Pokličite Saula (Better Call Saul), Hiša iz kart (House of cards), Strokovnjaka za seks (Masters of Sex), Seme življenja (Extant) ter najnovejše uspešnice, kot sta Transparentno (Transparent) in Fargo.

Serije so novi filmi Priljubljenost serij vsako leto močno narašča in ker pogosto presežejo kakovost filmov, ni čudno, da vse več gledalcev vsak dan poseže po vsaj eni epizodi svoje najljubše serije. Poleg serij, ki si jih gledalci lahko ogledajo, kadar hočejo, je Pickbox za prave ljubitelje serij ustvaril kategorijo Hotbox, ki prinaša vroče epizode serij, ki so jih v ZDA predvajali le en dan prej. Tako gledalci zelo hitro pridejo do kakovostnih in vrhunsko prevedenih serij, in sicer skoraj hkrati z gledalci v Ameriki. Od serij, ki jih predvajamo takoj po svetovni premieri, so tu vedno zanimivi Strokovnjaka za seks, druga sezona Seme življenja s Halle Berry v glavni vlogi in tretja sezona serije Ujeti pod kupolo (Under the Dome).

Pickbox skrbi tudi za želje najmlajših gledalcev Poleg tega, da je Pickbox ažuren s serijami, je pozoren tudi do otrok in njihove neusahljive želje po Disneyjevih risankah. Tako bodo starši in njihovi malčki lahko na Pickboxu našli odlične Disneyjeve naslove, kot so Pogum (Brave), Wall-E, Življenje žuželk (A Bug's Life), Svet igrač (Toy Story), Medvedja brata (Brother Bear), vsa tri nadaljevanja Pepelke (Cinderella), Notredamski zvonar (The Hunchback of Notre Dame), Bolt, Alica v čudežni deželi (Alice in Wonderland) in veliko drugih odličnih animiranih poslastic.

Vroče na Pickboxu Poleg zgodovinskega televizijskega spektakla Vikingi in njihove najnovejše 3. sezone, kultne serije Kriva pota (Breaking Bad), njene spin-off serije Pokličite Saula, Črnega seznama (Blacklist), Hiše iz kart, Sherlocka, Zvezdnih stez: Naslednja generacija (Star Trek: Next Generation) in Na kraju zločina: Splet (CSI:Cyber) Pickbox septembra prinaša še veliko premiernih uspešnic, ki so ali se pripravljajo prejeti vrsto zlatih globusov in emmyjev.

Tako bodo gledalci lahko uživali v seriji Fargo, ki jo je navdihnil kultni film bratov Coen, v seriji Transparentno (Transparent), ki je letos nominirana za 11 emmyjev in ki predstavlja življenje transspolne osebe po razkritju, in seriji Agenti SHIELD (Marvel's Agents Of S.H.I.E.L.D.). Med drugimi novostmi so tu še Primer Lizzie Borden (The Lizzie Borden Chronicles) s Christino Ricci v glavni vlogi, Superjunaki (Powers), Obveščevalec (Intelligence), Virus (Helix) in Battle Creek.

Ne spreglejte