Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
19. 8. 2020,
8.35

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,94

21

Natisni članek

Jeffrey Epstein Bill Clinton

Sreda, 19. 8. 2020, 8.35

3 leta, 8 mesecev

Neprijetne fotografije iz preteklosti: Epsteinova žrtev masirala Clintona

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,94

21

Britanski tabloid Daily Mail je objavil fotografije, na katerih je nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton, medtem ko mu Chauntae Davies, ena od žrtev ameriškega milijonarja Jeffreyja Epsteina, masira vrat. 

Le nekaj ur, preden je nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton v torek nastopil na demokratski konvenciji, kjer so uradno potrdili Josepha Bidna za svojega predsedniškega kandidata na volitvah, je britanski Daily Mail objavil fotografije iz preteklosti, ki Clintona postavljajo v vsaj neprijeten položaj. 

Žrtev ameriškega milijonarja masirala Clintona  

Na njih je po poročanju britanskega medija nekdanji predsednik, medtem ko mu Chauntae Davies, ena od žrtev ameriškega milijonarja Jeffreyja Epsteina, masira vrat. Daviesova je Espetina obtožila več posilstev, svojo zgodbo pa je delila šele po tem, ko je ta lani v zaporu domnevno storil samomor. 

Trendi Genialno? V Tokiu odprli prozorna javna stranišča. #video

Na fotografiji se takrat 56-letni Clinton na sedežu naslanja nazaj, 22-letno dekle pa ga masira. Kot poroča Daily Mail, so bile fotografije posnete leta 2002 na humanitarnem potovanju po Afriki z osebnim Epsteinovim letalom, Clintona pa naj bi na potovanju zagrabil krč v vratu. Da naj zmasira Clintona, naj bi Daviesovi naročila Gislane Maxwell, Epsteinova  partnerica in sodelavka, ki ji zdaj sodijo zaradi povezav s posilstvi. Daviesova je za Clitnona sicer dejala, da je ni želel zlorabiti in da je bil "popoln kavalir". 

Ob Clintonu in Epsteinu sta bila takrat na poti tudi igralec Kevin Spacey in komik Chris Tucker

Clitnon je večkrat letel z Epsteinovim letalom

Iz Clintonovega štaba so sicer že v preteklosti sporočili, da je nekdanji predsednik Epsteina poznal le bežno, vsi štirje poleti z njegovim letalom pa so bili povezani z njegovim neprofitnim delom. A po neuradnih podatkih naj bi Clinton z njegovim letalom poletel vsaj 26-krat. 

Ne spreglejte