Sobota,
29. 8. 2015,
17.40

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Donald Trump Sarah Palin volitve ZDA

Sobota, 29. 8. 2015, 17.40

4 leta, 7 mesecev

Bo Donald Trump za svojo desno roko izbral Sarah Palin?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Če bo Donaldu Trumpu uspelo osvojiti Belo hišo, bi lahko v njegovi ekipi najožjih sodelavcev videli tudi nekdanjo guvernerko Aljaske Sarah Palin. Bo Trump Palinovo izbral za podpredsednico?

Nepremičninskega mogotca in vodilnega republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa je v petek zvečer v svoji televizijski oddaji gostila nekdanja guvernerka Aljaske in nekdanja kandidatka za podpredsednico Sarah Palin.

Sveto pismo ima raje kot svojo knjigo Trump je bil v svojih odgovorih na precej prijazna vprašanja 51-letne Palinove precej bolj zadržan kot običajno. Na vprašanje, zakaj je v svoji predsedniški tekmi tako uspešen (med republikanskimi kandidati trenutno uživa največjo podporo), je odgovoril, da se v tej tekmi zelo zabava.

Palinova je Trumpa vprašala tudi, kateri je njegov najljubši odlomek iz Svetega pisma, ta pa je odgovoril, da ima Biblijo celo raje kot svojo knjigo. Palinova med intervjujem ni skoparila s pohvalami na račun Trumpa, ves čas je ponavljala, da opravlja dobro delo, poroča CNN.

Vsi imajo radi Sarah Palin V javnosti so zadnje tedne vse glasnejše govorice, da bi lahko Trump podpredsedniški položaj ponudil ravno Palinovi. Zvezdnik resničnostnega šova Vajenec in nepremičninski mogotec Trump je že pred mesecem dni za ameriško radijsko postajo, ki je sicer v lasti Sarah Palin, dejal, da bo razmislil, ali bo v svojo ekipo vzel tudi Palinovo.

"Palinova je resnično nekdo, ki ve, kaj se dogaja, in resnično posebna oseba. Res je posebna in vem, da ljudje to vedo." Njen glas po Trumpovem mnenju volivcem še vedno nekaj pomeni. "Ljudje mi še vedno govorijo: Dobi Sarahino podporo! Kamorkoli grem … Vsi jo imajo radi."

Palinova je že okusila volilno bitko Ena od osrednjih oseb gibanja čajankarjev Palinova je leta 2008 že okusila predsedniško bitko. Takrat jo je za svojo podpredsedniško kandidatko izbral republikanski kandidat John McCain, ki je mislil, da bo z njo dobil podporo tudi med bolj konservativnim delom republikancev.

Zakaj so se smejali Sarah Palin? A McCain se je uštel, saj je njegova podpredsedniška kandidatka s svojimi izjavami nemalokrat postala tarča posmeha. Med predsedniško tekmo je v nekem intervjuju dejala, da ima mednarodne izkušnje, saj s svojega okna vidi Rusijo. V nekem drugem pogovoru se ni spomnila niti enega časopisa, ki izhaja v ZDA.