Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 2. 2015,
9.17

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

McDonalds Perutnina Ptuj

Četrtek, 5. 2. 2015, 9.17

7 let, 12 mesecev

McDonald’s in Perutnina Ptuj

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
McDonald's Slovenija danes v restavraciji na Čopovi ulici v Ljubljani predstavlja sodelovanje s Perutnino Ptuj.

Predstavljamo dva nova slovenska izdelka, ki prihajata iz Perutnine Ptuj, in sicer perutničke in piščančji Cordon Bleu.

V veliko veselje nam je, da vam lahko sporočimo, da v McDonald's Slovenija nadaljujemo sodelovanje s Perutnino Ptuj z novimi izdelki. Še posebej smo veseli, ker gre za podjetje, katerega prepoznavni znak je kakovost piščančjih izdelkov in nam ni treba posebej poudarjati, da izpolnjujejo visoke standarde McDonald'sa.

McDonald'sove vrednote Kvaliteta, Čistoča, Hitra in prijazna postrežba po sprejemljivih cenah so vodilo McDonald'sa po vsem svetu in tudi v Sloveniji že 20 let.

Sodelovanje med sistemom McDonald´s in Perutnino Ptuj neprekinjeno traja že več kot 20 let. Perutnina Ptuj kontinuirano dobavlja sistemu McDonald´s bodisi meso (kot surovino za končne izdelke) bodisi končne proizvode. V obdobju zadnjih sedmih let je Perutnina Ptuj McDonald´su dobavljala le meso, ne pa tudi končnih proizvodov; gre za posledico spremenjene strategije delovanja McDonalds´a v Evropi, s katero je ohranil le največje evropske dobavitelje in zapolnil lastne proizvodne kapacitete.

Sprememba strategije pa nikakor ni vplivala na proces nadzora in presojo dobaviteljev – Perutnina Ptuj je ves čas pod strogim nadzorom McDonald's EU Quality Assurance in uspešno prestane vsakoletna ocenjevanja s strani McDonald'sovih odobrenih ocenjevalcev.

V restavracijah McDonald's dnevno postrežemo tudi do 20 tisoč gostov, zato je naša odgovornost do gostov še toliko večja. Zaradi tega z našim dobaviteljem Perutnino Ptuj, ki je sinonim za kakovost piščančjih izdelkov v Sloveniji, naši regiji in tudi širše v Evropi danes predstavljamo nove izdelke.

Skupaj smo razvili 2 nova promocijska izdelka. Piščančji Cordon Bleu in perutničke. Piščančji Cordon Bleu bomo gostom ponujali v burgerju Chicken Cordon Bleu, perutničke pa v porciji po 5 oziroma v Chicken Boxu, ki vsebuje 10 perutničk in 10 Chicken McNuggets. Skupaj s Perutnino Ptuj bomo tudi v prihodnosti razvijali nove izdelke in verjamemo, da uspeh ne bo izostal.

Zahvaljujoč visoki kakovosti njihovih izdelkov verjamemo, da bo Perutnina Ptuj postala dobaviteljica tudi za druge McDonald's restavracije zunaj Slovenije. To je pomembno tako za Perutnino, gospodarstvo Slovenije, kot tudi za naše podjetje.

Ne spreglejte