Četrtek,
4. 7. 2024,
10.59

Osveženo pred

3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,07

Natisni članek

Natisni članek

osumljenec kaznivo dejanje Slovenija policija

Četrtek, 4. 7. 2024, 10.59

3 mesece

Ljubljanski policisti prijeli moškega, osumljenega več kot 80 kaznivih dejanj

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,07
policija, policijsko vozilo | Policisti trenutno še vedno zbirajo obvestila in ugotavljajo dodatne okoliščine, saj sumijo, da je isti osumljenec vpleten še v vsaj 25 istovrstnih kaznivih dejanj.  | Foto STA

Policisti trenutno še vedno zbirajo obvestila in ugotavljajo dodatne okoliščine, saj sumijo, da je isti osumljenec vpleten še v vsaj 25 istovrstnih kaznivih dejanj.

Foto: STA

Ljubljanski policisti so v zadnjem tednu odvzeli prostost 41-letnemu državljanu Slovenije, ki je osumljen storitve več kaznivih dejanj tatvin goriva na bencinskih servisih. 

Policisti so v preiskavi ugotovili, da se je od sredine marca do sredine junija letos z osebnim vozilom, na katerem je imel nameščene odtujene registrske tablice, večkrat pripeljal na bencinske servise v mestu Ljubljana in okolici. Tam je v vozilo in posode, ki jih je imel v prtljažnem delu, natočil gorivo in s kraja vedno odpeljal, ne da bi navedeno gorivo plačal. Z navedenimi dejanji je povzročil skupno za nekaj več kot 17 tisoč evrov materialne škode.

Osumljenca, ki ga je policija že večkrat obravnavala za kazniva dejanja s področja premoženjske kriminalitete, so zaradi suma storitve 79 kaznivih dejanj tatvine, petih kaznivih dejanj prikrivanja in enega kaznivega dejanja zatajitve privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

Policisti trenutno še vedno zbirajo obvestila in ugotavljajo dodatne okoliščine, saj sumijo, da je isti osumljenec vpleten še v vsaj 25 istovrstnih kaznivih dejanj. Po vseh ugotovitvah bodo o teh primerih obveščali pristojno državno tožilstvo.

vlom, kraja, predmeti, nakit, računalnik
Novice Je kaj vašega? Prijeli 37-letnega vlomilca, ki je kradel v Ljubljani in okolici. #foto
Sergej Racman
Novice Obramba v aferi Marina: Ekonomska korist od prostitucije drugih ni kaznivo dejanje
slovenska obrambna straža
Novice Policija o zamaskirancih, ki bi obračunali z migranti: To je nesprejemljivo in kaznivo #video