Sobota,
27. 3. 2021,
14.06

Osveženo pred

3 leta

Oglasno sporočilo

Natisni članek

dobrodelnost Botrstvo HOFER PR članek

Sobota, 27. 3. 2021, 14.06

3 leta

HOFER v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine (ZPM) Ljubljana Moste-Polje nadaljuje projekt Vrečka dobrote.

Kako na preprost način pomagati otrokom v stiski?

Oglasno sporočilo

Po navdihujočem lanskoletnem odzivu lahko z enostavnim spletnim nakupom na strani www.vreckadobrote.si znova pomagamo spremeniti življenjske situacije otrok in mladostnikov, ki so zaradi epidemije marsikje še toliko težje. S pomočjo dobrih ljudi in podjetja HOFER je v letu 2020 v manj kot treh mesecih kar 2.274 Vrečk dobrote pričaralo nasmeh otrokom programa Botrstvo po vsej Sloveniji.

Vrečka dobrote − nabor osnovnih dobrin za otroke Botrstva

Vrečka dobrote je napolnjena z osnovnimi živili in izdelki za nego HOFERjevih ekskluzivnih blagovnih znamk v vrednosti 25 evrov (testenine, riž, izbrana konzervirana živila, živila za zajtrk ter nekaj osnovnih izdelkov in pripomočkov za nego). Trgovec vsaki vrečki doda še HOFERjev darilni bon za 10 evrov, kar družinam omogoča, da vrečko dopolnijo z izdelki po lastni izbiri.

Hofer | Foto:

Eno darilo, dvojno veselje!

Če ne veste, kaj podariti svojim najdražjim ob posebnih priložnostih, je ideja za darilo tudi Vrečka dobrote. Tako ne boste razveselili le prejemnika, ampak tudi otroke, vključene v program Botrstva v Sloveniji. Namenite svojim najbližjim dobrodelno obarvano presenečenje, obenem pa pomagate čudovito sporočilo projekta – skupaj lahko naredimo nekaj dobrega – širiti dalje.

Od leta 2014 pa vse do danes so pri podjetju HOFER programu Botrstvo v okviru iniciative Danes za jutri namenili že več kot 700.000 evrov, medtem ko je prav vsaka trgovina HOFER od decembra 2013 tudi botra enemu otroku iz programa Botrstvo. Pri HOFERju verjamejo, da lahko s skupnimi močmi dosežemo več in pomagamo ustvariti lepši jutri.

Naročnik oglasne vsebine je HOFER.