Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 7. 2015,
15.41

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Mercator sadje zelenjava

Petek, 10. 7. 2015, 15.41

8 let

Festival svežine in raznolikosti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Pestrosti in raznolikosti si želimo tudi pri hrani. Pri najboljšem sosedu poudarjajo prav sezonskost, svežino in raznolikost sadja in zelenjave.

Festival te ponudbe so imenovali SvežFest, saj vas vsak poletni četrtek v hipermarketih in Maxiju čaka drugačna in posebna ponudba sadja in zelenjave, tako pestra, kot je trenutno ne najdete nikjer drugje! Velika izbira je zagotovljena tudi čez vikend.

Najrazličnejše sorte, okusi in barve sadja in zelenjave vas bodo gotovo navdušili. Od ananasa do zelene, od čebule do eksotičnega sadja, od ekološko pridelanih do redkih vrst… Vsakič nekaj drugačnega, vsakič nekaj edinstvenega.

V izbranih hipermarketih SvežFest spremljajo degustacije in prikazi priprave različnih jedi, kakšno sveže in prijetno presenečenje pa vas lahko doleti tudi na ulici v središču Ljubljane.

SvežFest sadja in zelenjave

Najboljša poletna priložnost za praznovanje raznolikosti ponudbe sadja in zelenjave je zdaj. Pri najboljšem sosedu so pripravili pravi festival najrazličnejših sort sadja in zelenjave. Ponudba je vsak četrtek drugačna in najširša ta hip, saj ponujajo za vsako vrsto sadja ali zelenjave čim več različnih sort in tipov, ki sicer na naših policah niso običajne. Toliko barv, sort in okus pri nas zdaj ne najdete nikjer drugje. V središču Ljubljane so mimoidočim hvalili prednosti sezonske izbire - zdaj je sezona zdaj si privoščimo čim več pestrosti tudi pri jedi.

Vsi različni, vsi odlični

Zdaj je sezona, zdaj izkoristimo najširšo ponudbo različnih sort sadja in zelenjave ta hip! Pri najboljšem sosedu so pripravili posebno široko ponudbo izbranih vrst sadja in zelenjave. Poudarjajo pomen svežine, sezonskosti in raznolikosti. Vsak četrtek bodo ponudbo zamenjali, tako da lahko vsakič okusite različne in posebne sorte denimo paradižnika, melon, paprike in drugega, zdaj najbolj priljubljenega sadja in zelenjave. Mimoidočim so v središču Ljubljane predstavljali edinstvene okuse paradižnika, obetamo pa si že novo, edinstveno ponudbo drugih sort in okusov.

Ne spreglejte